Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz Busterftw #9660 üzenetére

Ezek nem a legfrissebb videók (de sok gamet tartalmaztak) már mint ahogy látod csak elküldtem neked hogy van 40-50 játékos videó nem is egy. S megint azt az átlag 1% ot nézed mint mondottam, nézd azt hogy hány gameben mennyivel jobb volt. S mint mondottam ez majdnem megjelenési videó.
    Azóta változott a helyzet. A 4080 as 3080 asat a sok játékos tesztre írtam te általában írtad hogy küldjek hát küldtem ilyet és olyat is Nvidiásat ás AMD -set.

A vram akkor amikor tesztelték nem jelentett minden gamenél sokat, de láthattuk a friss 1440p-4K s teszten amit sokan linkeltek hogy mennyit esznek már a mai game-ekkel és mi lesz év végéén és jövőre? S ha elfogy a vram az elég érezhető esést jelent. A 4080 super egy 'másodszorra' kiadott kártya (Ha lenne egy 7950xtx az arányos vele) már és drágább is. Az RT s a DLSS amiben előnye van főleg. Vram 16-24 ugye 4K ra is sokéig elég lesz a 7900xtx a mai gamek már most nyesik a 16gb ot is majdnem ha megnézed azt a videót. A sima 4080 hoz képest jobban megéri hosszú távra a 7900xtx ez látható. RT-DLSS be meg ha valaki azt akar akkor úgyis majd az 5000 es szériát kell vegye az idei és a jövő év játékaira is a sokkal jobb s gyorsabb RT miatt.

A lényeg hogy nem jár rosszul az ember a 7900xtx el se ha 2-3 évre tervez.

[link]
    Radeon RX 7900 XTX vs. GeForce RTX 4090, GeForce Premium Worth It?
    Egy frissebb féléves teszt kb
    21% al lassabb csak a 4090 nél 4K Ba! Mennyivel sokkal olcsóbb is s azonos vram. S ezek 4K s karik! Itt az átlagod de ne mindig az a minden. 400e vs 850-900e ft S a Pulse meg a Vaporx es változat is 400-440e közt! XFX us 405e A 4090 meg 800-900e a jobb változatok...

Új hozzászólás Aktív témák