Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Hát egyrészt én úgy emlékszem, hogy a haswell idején az intel kifejezetten kényszerített a partnereit jobb gyártástechnológián gyártani az alkatrészeket, hogy a platformfogyasztás csökkenjen a mobil gépeken. Nyilván persze asztali gépnél a 11W vagy 8W nem számít.
Másrészt viszont azt gondoltam, hogy ahogy szabadul fel a cutting-edge-1 gyártástechnológia, úgy minden megy át eggyel újabbra néhány éven belül és a legutolsókra, legrégebbiekre az igény egyre csökken és azokat szüntetik is meg. Persze ez is évtizetes távlat, tudom, hogy 65, meg 90nm-en is zajlik még gyártás. Csak azt gondoltam, hogy egy vadiúj tervezésű chipset valamivel újabb gyártástechnilógián készül.
mindegy egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest