Hirdetés
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Vennék-e?
Én azt hiszem, hogy megfelelő körülmények között igen.
A három 8 magos skutól tekintsünk el, de most is létezik ugyanannyi magosból magasabb tdp és órajelű sku.
Szerintem lehetett volna olyan termékpalettát kialakítani, ahol a 8 magos kapja a legjobb lapkákat, de csak ha ezzel magabiztosan veri a konkurenciát. De nincs bajom.azzal, hogy ezt a 12-16 magosok kapják. Ezt most csak arra mondom, hogy ha van értelmes külőlönbség az x-es és x nélküli modell között, akkor lehet értelme az x-es modellnek.Egyáltalán nem arról van szó, hogy Szeretnék egy ilyet. Én úgy se venném meg, mert nem az én árszintem.
De azt gondolom, hogy az intelverés sokat segítene a renoménak. Az intel esetén a dupla ringbus, később a mesh akadályozta, hogy kifejezetten nagy magszámú cpura kérjék el a gaming-korona prémiumát. Az amdnél ilyen akadály most nincs.Valóban csak annyi értelme lenne az egy chipletes csúcsfrekvenciás terméknek, hogy a másik chipletet megspórolhatják. De erre valószínűleg nem szorulnak rá, és magasabb prémiumot szedhetnek be, ha a magasabb frekvencia mellett még 12-16 magot is kínálnak és nincs technikai kényszer egy HALO termékre - egy valójában nem vagy alig kapható 8 magos csúcsra.
Valószínűleg lesz karácsonyi prémium kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- iPad topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Docker konténerizálás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 256GB NVME , 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest