Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Érthető és jogos is amit írsz, csak valahogy itt is más az elmélet és a gyakorlat. Jól hangzik, hogy hozzáértő emberek szakmai keretek közt megvitatják a dolgokat, de a valóság az, hogy a szakik egymásközt sosem elemezgettek ott. A topik amióta csak követem arról szólt, hogy kevésbé hozzáértők találgatásait, számolagatásait, félreértelmezéseit javítják ki vagy véleményezik. Ha megnézed például az említett AIDA fejlesztők hozzászólásait, az igazán értékesek szinte mind reakciók az ilyen kevésbé kompetens megnyilvánulásokra vagy szimpla válaszok az olyan laikus érdeklődők kérdéseire mint amilyen én is vagyok. Ezért is kedvelem nagyon az olyan emberek hozzászólásait, mint Fiery. Mert tudom hogy nem vaktába beszél mégis veszi a fáradságot, hogy magyarázzon olyan dolgokat is amiről esetleg már többször volt szó korábban és az ő szemszögéből talán triviális.
Ezzel szembe a topicgazda mit tett hozzá a fórumhoz? Gúnyos, fenyegetőzős, kioktató hozzászólások között nagyritkán belinkel valamit....A vadhajtások és eltévelygések kezelésére meg bőven elég lett volna az is, amit pl te is csináltál párszor: röviden rámutatni miért értelmetlen a felvetés vagy miért nem oda való a téma. Számomra ezek a hozzászólások is érdekesek voltak sokszor.
letepem: Teljesen egyetértek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Path of Exile (ARPG)
- Billentyűzet gondom van
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házi hangfal építés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő