- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asusradeon
csendes tag
szia
az érdekes mert cpu-z azt írja hogy 1.336 on van viszont nekem régebbi a lapom mint a tied mert nekek msi 770- g45 van ami biztos hogy még így marad 3000 ren aztán megy a memória ha megvan a memóriám végre és esetleg bajom lenne játékfuttatással akkor fogokcsak húzni rajta
tényleg mivel nekem 1.336 on van ezért én már akkor ne is igen próbáljak emelnirajta?
ma esetleg megint hibázna?Üdv Asusradeon
-
Asusradeon
csendes tag
Oké bár várok még vele ha megint előjön akkor megpróbálom mennyit adjak neki?
ja és azt engedi a bios minden nélkül bocs az alapvető kérdésekért de még tegnap előtt léptem be a tuningba és inkább kérdezek mint hogy valamit elroncsakÜdv Asusradeon
-
Asusradeon
csendes tag
Miért mi a külömbség az 1333-as és 1600-as között? Eredetileg nem gyorsabbnak kéne lennie az 1600-asnak?
Nem mondtad milyen hűtőt használsz?! Kíváncsi lennék rá, és a hőfokokra is!
Te csak a processzorodon húztál a többi értéket visszaosztotad az eredetire?
A hipertranszport hibáról tudsz-e valamit?Köszi a segítséget
Üdv: Asusradeon -
Asusradeon
csendes tag
Szia
kolléga
nekem most a fesz az 1.336 amit magának állított ha hagyom a 3 gigát és nem húzok rajta akkor érezhetően lasabb? pl játékban?
a memóra terelve a szót vagy marad a 1333 és kap ég 1 et vagy ki a gépből és 2 1 gigás 1600 as megy be a gépembe
mijen hűtőd van? mennyi a hőfokod ha felvan húzva az órajel ?
ezt az osztás szorzást nem értem még de én csak annyit szeretnék hogy állítok a freken ógy úgy hogy a proci 3.3-5 között legyen valahol akkor másnak elmászik az órajele ha ezen állítok?
ha és mégvalami 3DMark06 betöltésénél megfagytam ujrainditásnál HiperTrazport hibát írt utánna megpróbáltam megint akkor jó volt ez valaminek a jele?
előre is köszönök mindent
-
Asusradeon
csendes tag
még 1 kérdésem lenne az au ugynevezett Overclocking center ez való valamire
mert eszembe jutott hogy felhúzom a procimat 3.3 ig de nem tovább csak nem tudom hogy biosba csináljam majd semmi féle képpen most vagy ez a progi is jó mert tudja amit akarok csak a biost írját mindenhol biztosnakés mégvalami most sajnos csak 1 giga dd3 1333 van a gépemben mivel kifogytam a léből vásárlásnál sokat jelentene ha belekerülne amit szeretnék 3 giga ddr3 1600?
gondolom buta kérdés de okosadni vagyok itt
-
Asusradeon
csendes tag
Sziasztok nekem a senki által nem preferált procim van az ugynevezett AMD Phenom II x2 545 szinte senki nem ír erről semmit ja és mellé 1 MSI 770 G45 lap tegnap nekiálltam este és ugy düntöttem megpróbálom feléleszteni a 2 szunnyadó magot és sikerült de a gyári bios van rajta amiben nem lehet állítani hogy most 1 vagy 2 magot aktiválok hanem élesben ment azonnal a plusz 2 mag és beindult a gép és tökéletesen megy a kérdésem az lenne hogy Prime95 ment ugy 40 percig és semmi gondot nem talált hagyhatom e így ?
A hűtés megvan oldva olcsó de jó megoldással Freezer 64 Pro Ac van fent és a proci mögött 1 8 centis hűtő a Prime futattása alatt a hőfok maximum 49 re ment fel de egyfojtába állította a gép a fordulatot 1000-2000 közözött de mint mondtam 49 volt a max így maradvat? ja és a hőfokot azt Everest és Overclocking Centerrel mértem
Előreis köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest