Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Sajnos akkor meglehet, hogy mindkét letiltott magnak van valami hibája, bár már hallottam olyat, hogy ugyan az a proci az egyik lapban nem volt hajlandó az unlock-ra egy más tipusban meg igen. Ha alkalom nyílna rá, bele kéne próbából tenni egy másik lapba és ha ott sem megy az unlock, akkor el lehet könyvelni kétmagosként.
-
Müszi
senior tag
Szevasz!
Ugyan ilyen procim volt, bár nem MSI lapban. Már majdnem lemondtam a magfeloldhatóságról, mert még extra feszemeléssel sem volt hajlandó feloldás után működni, aztán a próbálgatások közepette emeltem egy szintet az NB feszen, attól a pillanattól tökéletesen működött még alulfeszelve is négymagos B45-ként. Ha még nem próbáltad volna, hátha nálad is segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged