- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logan83
csendes tag
válasz
Mengele #8552 üzenetére
Szia!
Tapasztalatból írom, hogy nálam az unlock-olt 960T évekig ment pici túlhajtással ilyen lapba. Én is dilemmáztam meg próbáltam kitalálni a tdp keretét az unlockolt cpu-nak de reménytelen volt. Beállítástól függően 80W-140W-ig adott értékeket az Aida, ezért feladtam és csak használtam. Egy 400W-os jóféle PSU-val mindenféle gond nélkül múkodik a dolog.
Úgyhogy csak bátran! -
joker1220
őstag
válasz
Mengele #8554 üzenetére
A táp az simán jó
Nyilván működhet is benne, de ha a hivatalos processzor támogatási listán nem szerepel 125W X6 akkor nem eröltetném a dolgot. Nagyon nem mindegy hogy milyen minőségű fesz szabályzó van a deszkán, hány fázisú a betáp stb..
Szerk: Megnéztem az alaplapot, hivatalosan csak 95W cpu-t támogat. A 960T pedig unlockolva 125W modellnek felel meg. Lehet hogy ideig óráig menni fog. De hogy mennyire lesz stabil az már kérdéses. Az biztos hogy még ha működik is, túlterheli a lap fesz szabályzót az tuti. Én nem javaslom. Aprón már nagyon jó áron kapsz olyan deszkát amibe való. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest