- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi_Jani
tag
Optikai kimenet van rajta, és az ezer éves kártyákon is belehetett kapcsolni, ebből kifolyólag gondoltam valaki megnézhetné. Mivel digitális hangot ad ki pl hdmi-n keresztül is az meg nem tul sokban különbözik attól.
-
Domi_Jani
tag
üdv! Majdnem boldog tulajdonosa lettem egy Asrock AM1H-ITX + 5350-es APU + notitáp + Használt hdd + használt RAM utóbbi sajnos rossz úgyhogy elküldtem gariztatni. Így nem tudtam kipróbálni, hogy a hangkártyája képes kiadni digitális audio jelet, nem az optikait hanem a "digital koax stílusút" jacken keresztül? Megtudná nézni valaki akinek ilyen deszkája van, hogy megjelenik e ez a funkció a hangkártya beállításai közt?
Továbbá egy kérdés érdekesség képpen, szerver ramot "ecc + egyéb, nem értek hozzá" lehet bele rakni?
-
Domi_Jani
tag
üdv! valaki már próbált ASROCK AM1H-ITX alaplap mini-PCIe foglalatába SSD-t rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest