- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Én is így gondolom, bár nekem az In Win BP671-es ház saját tápjáról (250 W SFX) megy a cucc, de annak elég halk a ventije, nálam is Athlon 5350 és AM1H-ITX van, venti Silent módon 1000-1200 rpm, semmi hangja az egész konfignak! Én nem használom napi rendszerességgel, a szüleimnek és 2 otthon lakó öcsémnek raktam össze a konfigot otthonra, egy S462-es Athlon XP 3200+ konfigot váltott le, az már öreg volt minden mai dologra, de párszor használtam én is (én telepítettem, tesztelgettem, stb), meg vagyok vele elégedve. Majd lehetséges, hogy az FSX tápot kihúzom, és ráteszek egy 90W-os notitöltőt, de ez nem létfontosságú számomra, már így is nagyot csökkentett a villanyszámlán az előző géphez képest
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hogy a fenébe ne kéne "szigorúan venni" a tápra vonatkozó minőségi dolgot?
Szerinted mit szólna a gép, ha a párezer forintos kínai vacak miatt 19V helyett bekopogtatna 230V a hátulján?Persze vehetsz bele annyiért is tápot, lehet tökéletesen működik több évig csak éppen egy áramszünet alkalmával akkora bajt csinál...
Igen, akinek van esze az nem a tápon spórol.
Memória kérdésben eléggé mindenevő a rendszer. Ha nem vagy biztos magadban, akkor linkeld be mit akarnál venni hozzá és segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest