- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolkodtam én a radi8tor1 kolléga által preferált beépített tápos változaton is, csak azzal annyi a bajom, hogy a picoPsu már eleve adott... Most akkor azt adjam el és a befolyt összegből "fedezzem" az új alaplap plusz költségét? Áááá, az ráfordított időt nem éri meg.
Szerintem jó lesz ez a tápmentes Asrock. (Ráadásul pont azt tudja pluszba, amit hiányoltam a korábbi Asrock E350M1-ről: USB3... Annó nem voltam hajlandó a felárat kifizetni ez végett.)
-
Asrock E350M1... A Sata-k száma nálam nem lehet gond, mert összvissz 1 db volt használva a 4-ből.
(#144) Mercutio_: az iPon-ban szoktam vásárolni, és általában a megrendelés után másnap mehetek a cumóért. Ezért lepődtem meg, hogy csütörtökön megrendelem, és következő hét szerdára írták az átvétel napját. Tegnap megkaptam a "végleges" értesítést: kedd du-n...
-
válasz
radi8tor #140 üzenetére
A kicsi Brazos-omat tegnap elvitte egy srác. A jövő héttől én is ezt a tábort erősítem!
Sajnos az ehhez a platformhoz való Asrock lap jelenleg hiánycikk... (Legalábbis ahol néztem, ott mindenhol "megrendelésre" van.)
Ha majd összeraktam, mérek fogyasztásokat. (Igazából annyi lesz a különbség a Te konfigodhoz képest, hogy nem a beépített tápegységes alaplapot kértem, és nem SSD lesz mellé, hanem egy WD Red 2TB-s merevlemez. Szóval így nézve, ez inkább egy NAS jellegű kütyőnek tűnik majd.)
szerk:
AMD Athlon 5350 2.05MHz AM1 BOX
ASROCK AM1B-ITX
KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3B1/4G(A ramot is elvitte a srác, így az 1333MHz-es DDR3-mat is cserélnem "kell".
-
-
Még bent melóban nézegettem árakat... Nekem tuti nem éri meg lecserélni a Brazos-t. Esetleg ha "megdöglene" és vennem kell újat, akkor megérné már a Kabini-t vennem, de így. Vagy Neked van vevőd a mostani Brazos-ra? Ha sikerül jóáron elpasszolni, akkor rendben lehet a téma, de ezt most így lecserélni...
szerk: Te magad írtad: mert sok ötletem van mire költsem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest