- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlueAthlon #2305 üzenetére
Szép is lenne!
-
válasz
BlueAthlon #2279 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék!
-
válasz
ShinjiNo #2035 üzenetére
Egyébként itt egy R7-240-essel tesztelték az 5350-est, döntse el mindenki maga, hogy ez mennyire számít jó eredménynek.
-
Üdv!
Láttam már elég sok tesztet a platform-ról, és kérdeztem is már párszor itt a topikban, még de arra lennék még kiváncsi, hogy casual játékokkal hogyan boldogul a rendszer? Próbálta már így valaki?
Pl. 720p, medium beállításokkal hogyan fut a Trine 2, Castle Crashers, LoL, Death Rally, Dota2, L4D, LEGO Lotr, Mark of the Ninja, TF2, Torchlight, Van Helsing, és hasonló játékok. Csak mert a BF4, Tomb Raider, és Bioshock Infinite nem igazán tartozik az AM1 súlycsoportjába.
-
válasz
radi8tor #912 üzenetére
Vigyázat, a tesztben DDR3-as Radeon szerepel, a DDR5-ös azért sokkal jobb lehet... ha a proci vissza nem fogja.
Szerk.:
Ennek a tesztnek a fényében az a KitGuru-s cikket én fenntartással kezelném. Az R3-as IGP és a 240-es között jóval nagyobb a teljesítménybeli különbség. -
válasz
BlueAthlon #797 üzenetére
Plusz azért is jó a 3pin, mert ha bedöglik a venti, akkor könnyeben lehet helyettesíteni. Ilyen kisméretű PWM-es ventikből alig van kínálat, az is drágán, 3pin-esből meg lehet válogatni.
-
Az jó lenne. Ugyanúgy HD6850-nel, 1080p-n, az F1 2012 alatt 30fps-t stabilan hoz.
IGP-s tesztek:
Space Hulk, 1200p: átlag kb. 25fps
Dota2, 1080p, Medium: folyamatos
Titanfall multi, 720p, Low: átlag 20-25fpsÚgy látszik, tényleg csak az a fránya dual-channel hiányzik az egészből.
Egyébként várható, hogy a későbbi APU-k fogják ezt tudni, vagy az már foglalat/generációváltást fog igényelni? -
Igen, de pont az akciódúsabb részeknél nem látszik, csak következtetni lehet, hogy olyan 20-30fps között teljesíthet. Mondjuk 1080p-n (és high-on, ha lehet hihetni a videó leírásának) nem rossz teljesítmény.
1440*900-on, medium beállításokkal, HD6870 helyett egy HD7770-essel, vagy R7-260-assal egész jó lehet, bár egy igazán "sűrű" akciójelenetet azért megnéznék még...
-
Az 5350-nel párhuzamosan az Asrock AM1B-ITX ára is leesett 10k alá!
Egyébként vannak már dGPU-s eredmények?
-
válasz
superTibcsi #389 üzenetére
Ügyes megoldás, és a rendszer is passzolni fog abba a Silverstone házba.
Grats! -
válasz
superTibcsi #364 üzenetére
Hogyan oldottad meg?
Fénykép esetleg? -
-
Bréking!
Tomshardware: AMD Athlon 5350 And AM1 Platform Review: Kabini In A Socket
-
-
Bréking!
Anandtech: Desktop Kabini Review Part 1 - AMD Athlon 5350 (AM1) Tested
Procierőben odaver, de játékhoz már nem árt egy külön belépő kártya. -
válasz
BlueAthlon #307 üzenetére
Ez aaaaz!
Beindul itt is a tuning és az ügyeskedés! Ezt már szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest