- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_you
tag
Elég félrevezetően van megfogalmazva, ugyanis ez szerintem csak azt jelenti, hogy a "slave"-ként beállított vga kimeneti lesznek inaktívak, maga a kártya/IGP nem. Utolsó pont, szerintem erre gondolnak.
-
f_you
tag
Nem tudom pontosan hogy érted, hogy "hibernálva legyen" a dVGA, de ha arra gondolsz, hogy majd kikapcsolod amikor nem használod, akkor sajnos el kell keserítselek. Se szoftveresen, se UEFI-ből nem tudod kikapcsolni a dVGA-t, legalábbis amennyire én tudom. Hogyha tévednék, akkor javítsatok ki, de inkább legyek megcáfolva, mint esetleg emiatt járj rosszabbul.
-
f_you
tag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a jövőre érkező AMD procik közül lesz-e FM2 foglalatba "erősebb" proci? Tehát mint a mostani FX széria? Vagy FM2-be csak APU-k jönnek majd?
Továbbá használ valaki A10-5800-at CAD-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Synology NAS
- Netfone
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- SSD kibeszélő
- Scum
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest