Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
solfilo #18950 üzenetére
Na ja de ezek milyen karik ? rx 480, 1060 egy egész kategóriával erősebb mint az előbb felsoroltak. De komolyan végeredményben nem tökmindegy hogy 50 vagy 80 fps ? Én személy szerint max akkor fizetnék jóval többet egy CPU-ért, ha a játszhatóság rovására menne a differencia. Fallout 4ben ugyanilyen beállításokkal kivétel AA (nálam off) nálam is 50-60-as átlagok vannak, csak nekem az egész gépem volt annyiba mint ott egy VGA.
Amúgy meg ja, ha elindítok egy small FFT-t akkor hirtelen minden játék CPU limitessé válik
-
VinoRosso
veterán
válasz
solfilo #18948 üzenetére
Nem, nincs FPS növekedés, megnéztem, 3 Ghznél VGA limitem van, ha húzok a kártyán akkor olyan 3,3-3,4-nél. De egyébként amíg 40--60 FPS-t produkál a gép, addig az sem érdekelne, ha nem hajtaná ki. A proci lappal együtt volt 15k, értelmetlen lenne több pénzért erősebb procit tenni a kártya alá.
Egyébként van egy GTX 760-om is ami hasonló kaliber, az allatt egy Xeon 5460 van (Q9670) 3,5-nél az is kipadlózza a kártyát (vannak tesztek is ha megnézed a hirdetéseimet, de ide nem linkelhetem be). Ez az egész "kihajtsa e ?" (vagy ki e hajcsa ?) mítosz a legtöbb esetben csak marketing, hogy valamivel eladják az új cuccokat. Mondjuk kicsit magam ellen beszélek, mert ha senki nem vesz újat, akkor én nem tudom megvenni olcsón a használtat
-
VinoRosso
veterán
válasz
solfilo #18946 üzenetére
Minek tuningolni hozzá ? Egy 3670k-t használok egy GTX 670-el, amelyik erősebb mint a felsoroltak, 3Ghz-re tuningolva minden simán játszható fullhdben, 3300-3400 körül az 1150re húzott kártyát is maxra pörgeti.
VGA-hoz először tudni kéne, hogy milyen áron keres és hogy jó e a használt vagy új kell. A felsoroltak közül én nem vennék egyet se normál piaci áron akár használt akár új.Használtan 750 helyett 560 Ti 2G 18-ért, 750 Ti helyett olyan 23k körül 7850 2G, vagy 26 körül 7870, 370 helyett 28-ért 660 Ti, rx 460 helyett meg 950 38-40k körül.
Ha esetleg opció egy nagyobb táp akkor 280x 45k-ért nagyon megéri. -
VinoRosso
veterán
még egy kérdésem lenne: az FM2/FM2+ miben különbözik egymástól, és furattávra megegyezik e az FM1-el ? (azaz az FM1-es hűtő jó e FM2/+ -ra is ? )
-
VinoRosso
veterán
válasz
solfilo #18911 üzenetére
Azért köszi. Amúgy ezeknél az AMD APU-knál van valami trükkje a tuningnak ? Már egy minimális oc-vel is gondom akadt, és nem tudok rájönni mi lehet(10 éve nem volt AMD-m) . 2,7-ről 3k-ra toltam a procit feszemelés nélkül (elvileg mennie kéne) prime-al stresszelve elmegy akár órákig is,viszont ha leállítom a tesztet elszáll mint a győzelmi zászló. Nem állítottam semmit csak a CPU szorzót 27-ről 30-ra.
Azt észrevettem, hogy amikor lelőttem a tesztet hirtelen dropolt 1,4-ről 1.0 voltra a vcore. Ki kéne kapcsolnom az LLC-t vagy az QnQ-t ? -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy 3670k-m és azt szeretném tudni, hogy van e olyan progi ami a maghőmérsékleteket korrektül kijelzi ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged