- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos8721
csendes tag
Azt nem vágja valaki hogy msi command centerrel húzott a10 5800k 4,3GHZ-nél mennyire gáz ha voltot nem adtam ? mert stabil,nem is melegszik,de voltot egyrészt nemtudom a progival adni,másrészt a biosban nem is enged semmi ilyesmit mert elvan sötétitve,,,sőt ott az nb-t sem tudom állitani,meg a ratio-t sem,csak a turbo-t tudom ki/be kapcsolni,,,ilyennel még nem találkoztam,MSI A68HM GRENADE alaplap. Meg tudná nekem nézni valami szaki a Mobo spec-jét,,megköszönném.
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
solfilo #18711 üzenetére
Sztem akinek van egy a10 5800k-ja (mint nekem is) annak ha nagyobb teljesitmény kell nem érdemes továbbra is amd fronton maradni,mivel az amd cpu-k tejesitménye vajmi keveset lép előre,inkább igd-ben erösödnek számottevően,,akinek nyers mag/szál erő kell annak intel a nyerő (külön vga-s megoldásban) de én még nyúzom a jóöreg a10-et
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
kopidoo #18048 üzenetére
Pedig tényleg van ilyen
Szép dizájnos mindennel felvértezett alaplap ASRock 970 Extreme3 +FX 6100 cpu és létre jön egy nagyon gyenge teljesitmény a cpu részéröl,,,sajnos én is késön vettem észre,igy hajtottam elöző gépem 1,5 évig és nem értettem 6 mag miért nem hajt ki egy gtx 650-et,és miért droppolnak a gémek,aztán cpu+vga átpakolva Gigabyte alaplapba és ég és föld
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
simongab #18670 üzenetére
Bocs hogy közbe szolok de ha jól értem duálba szeretnél hajtani egy "A" szériás cpu-t ? Tapasztalatból irom hogy abszolut semmi értelme,anno kiprobáltam mert bedöltem a marketingnek,de a gyakorlatban vagy nem volt semmi teljesitmény növekedés grafikai/fps téren,vagy kifagyott a gém
a10 5800k-t r7 260x 2gb-val használom és a legujabb/legnagyobb gépigényű gémekbe is 1920x1200 médium/magas-nagyon magas beállitások melett bőven 40-50 fps van ami szinte fix (Witcher 3,Gta5,Shadow of mordor,Lords of fallen,Far cry 4,Battlefield 4) pedig nem egy erőmű kártya de ár érték/teljesitménybe nagyon jó és 39k nem vészes ár,,,gtx750 ti volt elötte az kifeküdt sajnos,de nekem nem is vált be annyira mint ez
-
Lajos8721
csendes tag
Sziasztok egy érdekes eset történt velem,,adott egy a10 5800k proci amire vettem egy arctic cooler alpine 64gt ventit,,lévén biztos jobb mint a gyári,,turbo mag ki van kapcsolva,,de még igy is eszetlenül melegszik,,biosban 56-60 fok,,,ezüstös spire pasztával,,,vissza raktam a gyári ventit de ezzel sem az igazi,a cpuid mindenféle adatot kiir,,,a cpu menüsorába egy "package temp " nevü valami 80 fok gtav-böl kilépve.Tehát a kérdésem melyik a mellékelt képen a cpu hömérséklete ? és az a temperature package mi ? És létezik hogy biosban egy artic alpine 64 gt-vel 60 fok volt a biosban ? gyárival meg 40 ? és a hütő egy hetes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest