- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kislabda
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot, de nem világosodtam meg. Szeretnék összehozni egy olcsóbb config-ot, régebbi játékokhoz (Total War sorozat Napoleon, Empire, War Thunder, World of Tanks), és igyekezném elkerülni a videokártya vételét.
Nos amiket nézegettem, és a pénztárcámhoz illenek, növekvő sorrendben:A6-7400K - számomra egyedül a modernebb gyártástechnológia, kevesebb disszipált hő és gyorsabb egy szálon való "munkavégzés" szimpatikus benne, igpu: Radeon R5
A8-5600K - több mag, több szál mint A6-ban, szerintem komolyabb igpu: Radeon HD 7560D
A10-5800K - szinte mint az A8, igpu: Radeon HD 7660D
CPU mark alapján nincs jelentős teljesítmény különbség az A10-5800K és az A8-5600K között.
Én így látom ezeket, nem vagyok nagy CPU mágus, javítsatok ki, ha hülyeséget írtam.
Mit gondoltok melyik lenne nekem a megfelelőbb? Vagy van hasonló árkategóriában jobb ötletetek?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest