- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhill
csendes tag
Szerintetek A8 6600K prociról érdemes A10 6800K-ra váltanom ?? lenne érezhető változás a rendszerben vagy inkább egy 7770-n ??????
-
Blackhill
csendes tag
Nos megnéztem hwinfo -val és azzal a bios értékeknek megfelelő hőmérsékletet ír. Szóval köszönöm a tippet így kb. a reális hőmérsékletet látom.
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az miért van hogy a proci hőmérsékletem nem méri semmi jól szerintem. Az Aida 14- 8 fok között ugrál a Amd overdrive 70 fokot. A Biosban 43 fokos bekapcs után. Szóval mi lehet a gond hogy ekkor szórás van ???? Ui: az aida a gpu ra -4 fokot ír
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék pár infót kapni amivel nem vagyok tisztábban. Az egyik hogy az igp-nek olvastam hogy manuálisan szoktak adni ramo-t 512 vagy 1 giga. De mi mi van ha auto funkción marad ahogy az alapból van-volt??? A másik bár nem szeretnék tuningolni és nem is értek hozzá de a biosban ahol lehetne mondjuk állítania szorzót vagy a feszt ott auto állapotban van de más lehetőséget nem is enged. A harmadik kérdésem pedig hogy a memóriákra vonatkoznának: 1600 Mhz ramok bírnák -e az 1866 Mhz-et és egyáltalán van -e értelme túlhajtani őket. Csak és kizárólag az igp miatt kérdezem mert azt olvastam hogy a mimnél gyorsabb memóriák jót tesznek neki. Amennyiben érdemes akkor hogy lehet ezt kivitelezni nekem mint laikusnak. Remélem nem írtam rengetek marhaságot.
-
Blackhill
csendes tag
válasz
diablo1984 #14304 üzenetére
Igen gyári hűtő de ennyire nem lehet fos. Paszta is van.
-
Blackhill
csendes tag
Sziasztok! Új tulajként érdeklődöm hogy egy A8 6600K-nak bekapcsolás után 1 percel biosban hány fokosnak ildomos lennie??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámblokkolók topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged