- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
Teljesen jó egy 35 ezres procit összehasonlítani egy 58 ezres cpu-val !!!
hol ott ez a topik lehet arról szólna,hogy 58 ezerből "komplett gépet" rakjon össze akinek többre nem telik és ezért jó megoldásnak tűnik az amd APU családja
(sose voltam amd-s,megint leírom) de ez már nem arról szól ....... gondolom Findzs által linkelt tesztek is kamuk,de csak azoknak akik nem ilyen filléreket szeretnének költeni gépükre !
-
dealerman
aktív tag
tudom,hogy erősebb,Én is végig tudtam játszani,csak nem mindegy hogy milyen folyékonyan (és itt nem nagy fps-re gondolok) de már Én biztos nem fektetnék egy fillért se 2 magba,sajna az intel meg ki.......tt drága
és így vagy az maradt,hogy veszek 775-be egy quad-ot és még egy kis ideig jó lesz (de a dx10 miatt így se úgy se jó már a kari se) vagy eladni az egészet és apu-ba fektetni,és ahhoz később egy vga-t majd,addig meg elfut így is
-
dealerman
aktív tag
ha az igp nem vga akkor az Én e8400 + 4850 -en nintendo szinten van
mert hogy low-on se tudom normálisan tolni a bf4-et annyira ugrál az fps !vagy hazudik mindenki youtube-on ezekkel kapcsolatban
Battlefield 4 Singleplayer On AMD APU RICHLAND A8-6600K And Radeon HD8570D -
dealerman
aktív tag
Sziasztok
Ma kezdtem el nézegetni jobban (bár már sokat hallottam az APU ról) eléggé meglepődtem pl az a8 6600k teljesítményén saját videókariával (egyébként nem vagyok amd fan) de nagyon jónak tűnnek
BF4 vido teszteket néztem,hát az én konfigomat keresztbe lenyeli (e8400 3,8ghz,hd4850,4gb ddr2) lehet nem is fps számban,de hogy stabilabb ezerszer az is biztos (nem ugrál az fps) nem úgy mint nekem
Most ez biztos a 4 magnak is betudható,de a hd 8570D nem rossz gpu ,nem beszélve a dx11 rólErősen gondolkozok rajta,hogy eladom a lapot,procit,ramot,és befektetek egy ilyenre + 4gb rammal,plusz egy lap amik szinte már fillérekért vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest