- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
A CPU kupak hő nálam is melegebb, mint a magok! Mivel a magok hő érzékelői az A10 5800K nál nem éppen adnak valós információkat, így a CPU kupak hőt kell figyel (tudtommal!)
User error pedig simán lehet: pl sz@rul ment fel a gyári paszta (levegős maradhatott) első felrakásnál stb...
Valóban a felrakás nem gond, a lekvár kenése már annál inkább lehet problémás -
atika88
senior tag
válasz
alexy92 #8628 üzenetére
Ilyen hőtővel és egyebekkel ennyinek semmi esetre sem szabadna lennie!
Nézd át újra a felfogatását a hűtőnek a lapon, jól rögzítetted e! Illetve biosba a venti szabályozást is fusd át, lehet nagyon magasra van állítva a auto cpu ventilátor sebesség. Legrosszabb estben a pasztázásnál van gond...kifolyt, kevés stb... -
atika88
senior tag
válasz
TestamentDNR #8548 üzenetére
Nem is a melegedés a gond az 5800K gyári hűtőjénél, hanem a hang (már közepes terhelés alatt is!)
Én váltottam: Xigmatek Loki (5500 magyar pénz csak): de bőven megérte, mivel néha én is játszom és egyébként is húztam a magokat! Így 37-58fok között ingadozik a hőBaráti a hő is, és hűtés is szinte hangtalan! De a döntés a Te kezedben
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom, ha húzom a procimat (A10 5800K), akkor a Turbo módnak nincs sok értelme, hogy bekapcsolva legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged