- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Oliverda #13105 üzenetére
Kész szerencse, hogy mind Cinebencheztek egész nap.
Nyilván lehet olyan teszteket találni, amelyeknél a turbó hoz valamit, de amíg a gyakorlatban kontraproduktív, addig sok értelmét én nem látom. Intelnél valahogy keresve sem találtam olyan alkalmazást vagy benchmarkot, amely turbóval lassabb lett volna.
Nézd meg az AMD saját tesztjét (Overdrive), amely MINDEN-t tesztel a procin egyszerre, és rögtön az látszik, hogy gyorsabb turbó nélkül (de más bencheket is lehet nézni). És ismétlem magam a téren is, hogy a proci nem ment fel 4.4GHz-re, csak 4.3 alatt szörtyögött.
Amit te linkeltél, az, ha úgy nézem, mint te, ugyanúgy egy gépen mért eredmény, míg az ellenkezőjét sokan látták. Egy magát "szaknak" nevező lap persze nyilván azt fogja bizonyítani, hogy a turbó remek, mert anyagilag ebben érdekelt, hiszen a reklámból él.
Csak ismételni tudom magam: Mindenki nézze meg, hogy a saját maga által használt alkalmazásoknak használ-e a turbó, vagy sem. Nálam nem használt, még a játékok is lassultak kisebb CPU-erővel, ha úgy állítottam be őket grafikailag, hogy CPU-limitem legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest