- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt és próbál segíteni.
kgb79 válaszára írva :már alapból A2-B2-be raktam a ramokat mert nem akartam leszedni a hűtő ventijét xigmatek gaia, mondjuk hűt is rendesen 2 óra prime 95 teszt után is csak 41 fokig ment fel a hőfok az AIDA szerint.
HolyFire válaszára írva : valóban nincs rajta a listán, kezdek tényleg arra gyanakodni, hogy ez lehet a bibi ( kellett nekem egy éve megvennem és azóta a szekrényben volt most eladom és veszek helyette olyat amit támogat a lapom ) Előre is köszönöm ha megosztod majd az ilyen irányú tapasztalatodat.
El Kebir válaszára írva . köszi és valóban nem sok helyen írják, ezért is érdemes lecserélnem olyan ramra amit támogat a lap. Supports Intel® XMP 1.3/1.2 and AMD Memory Profile
Végezetül sztem nagyon jó kis APU A10-5700 a teszteket nézve kb egy szinten van a Phenom II X4 955-el. persze valamiben jobb mert utasításkészlete modernebb és valamiben rosszabb mert nincs L3 benne.Persze fogyasztás és teljesítményt nézve sztem jobb. A beépített videokarit meg az 6670 alá tenném GeForce GT 630 DDR3 .Azt szeretném még megkérdezni akinek ilyen procija van, hogy sikerült-e valakinek előcsalni a 40-es szorzót ami a max ennek a procinak . Nekem 34x az alap és 37x a turbo de nem is akarom birizgálni amíg nincs meg az új ram. üdvözlettel cybermanus
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Nők, nőügyek (18+)
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- VGA hiba
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest