- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Balathruin #16351 üzenetére
Utána jártam a dolognak. És a Core feszültség és hőmérséklet együtt okozhat gyors degradálódást a processzorban. Amíg mindkét faktor nem áll jelen megfelelő mennyiségben nincs gyors degradálódás.
Egy ilyen high-gate eljárással készült processzornak van egy hőmérséklet-corefeszültség diagramja. Ahol még lehet üzemeltetni (lehet instabil illetve stabil hőmérséklet tartományok közt üzemeltetni. ) Egy ilyen átlagos AMD proci 1.45-1.55 core feszültség és 85fok fölött kerül az instabil állapotba. 65 fok alatt stabil állapotban van (átmeneti feszültség felfutásra nem szalad meg a rendszer). Ebben a tartományban még nincs gyors degradálódás, ha a proci nem éri el soha a kb 85 fokot (utána instabil.) ez természetesen mag hőre igaz nem pedig kupak külső hőre.
Elméletileg több mérnök kollegám szerint is ez még nem jár gyors degradálódással.
Érdekes nem gondoltam volna én sem, pedig villamosmérnök kutató vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest