Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Aha. Asszem értem
Am miért vag elfogult az Asrockal szemben? Ja és szerinted 53 fok az UEFIben sok egy gyári hűtős A8 5600K-tól? Nem tudom mennyire dolgozik ilyenkor az APU de az biztos, hogy nem IDLE van ilyenkor mert a fesz is 1.275 V volt. WIndows 7 alatt még nem tudtam megnézni. Csak annyira akarok kilyukadni, hogy ennél sokkal feljebb fog menni pl játék alatt? Esetleg egy prime 95 alatt? Ja és UEFI-ben mit kapcsoljak szerinted ki ami nem feltétlen jó? APM, C6 state, turbo core? Vagy maradjon minden úgy ahogy volt? APM szerintem nem kéne mert ne fogja vissza az APU-t a TDP limit nekem. C6 az mire szolgál? Ja és megvalósítható az, hogy egy dedikált videokártya(hd 4670) és az APU egyszerre működjön vagy felváltva? Bár lehet semmi értelme nem lenen mert 7560D erősebb mint a HD 4670 ha Dual channel módban használt memóriákkal van társítva. Szóval szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Am miért vag elfogult az Asrockal szemben? Ja és szerinted 53 fok az UEFIben sok egy gyári hűtős A8 5600K-tól? Nem tudom mennyire dolgozik ilyenkor az APU de az biztos, hogy nem IDLE van ilyenkor mert a fesz is 1.275 V volt. WIndows 7 alatt még nem tudtam megnézni. Csak annyira akarok kilyukadni, hogy ennél sokkal feljebb fog menni pl játék alatt? Esetleg egy prime 95 alatt? Ja és UEFI-ben mit kapcsoljak szerinted ki ami nem feltétlen jó? APM, C6 state, turbo core? Vagy maradjon minden úgy ahogy volt? APM szerintem nem kéne mert ne fogja vissza az APU-t a TDP limit nekem. C6 az mire szolgál? Ja és megvalósítható az, hogy egy dedikált videokártya(hd 4670) és az APU egyszerre működjön vagy felváltva? Bár lehet semmi értelme nem lenen mert 7560D erősebb mint a HD 4670 ha Dual channel módban használt memóriákkal van társítva. Szóval szerinted?