Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Serillel 2 a matrica szerint
Mikor összeraktam a konfigot, akkor első lépésben a Serilleles maxtor winyóra telepítettem egy XP-t Legacy IDE módban. Miután lementegettem alóla a Sata winyón lévő régi XP-ről a dolgokat, a Sata-s winyóra már Native IDE módban raktamfel az XP-t.
Később meg, mikor a Serilleles Maxtor winyót is rácsatoltam, akkor az XP igencsak megáll a tölrőképernyőnél, mikor futkos a kis csík. 2-3 percet vártam, de nem történt változás aztán átállítottam Legacy IDE-re, amikor is a Serilleles Maxtor winyó nélküli Native IDE-hez képest kicsit többet köröz a csík, de legalább így be is indul belátható időn belül az XP. Ennyi lenne a gond a Native IDE-vel Serillel mellett.
A le/fel csatolást pedig megnézem abban a formában ahogy írtad, aztán majd jövök mire jutottam abban a felállásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest