- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Valóban, köszönöm a felvilágosítást.
A laphoz mellékelt lemezt nem használtam telepítéskor, mert netről AMD/ATI ill. Gigabyte és Realtek oldaláról letöltöttem a legfrissebb meghajtókat.
Természetesen a hangrészt úgy ahogy van kihagytam, merthát minek is nekem Audigy mellé az integrált. Pedig a HDMI audio meghajtó éppen a hang résznél volt megtalálható.
Illetve mégsem volt megtalálható, mert amit Te is írtál a Microsoft Universal Audio Architecture Bus driver volt csak elérhető Gigabyte-éknál, ami mint észrevettem mindössze annyit csinált, hogy telepítése után az XP már felismerte, hogy ATI HDMI Audio Device-hez kell meghajtóprogram (mivel ez egy XP javítás/kiegészítés volt csak).
A szükséges meghajtóprogramot a Realtek oldalán találtam meg: [link]
Ennek telepítése után már rendben működik az eszközkezelő szerint.
Bad Sector
Kösz a FW linket, de tudomásom szerint (és a linkelt oldal szerint is) a legutolsó elérhető hivatalos FW van a meghajtóban. Előző alaplapommal gond nélkül működött a CD/DVD Speed progi ugyanezen FW-rel (az nforce4-es lap volt). Mivel más programokkal nem tapasztaltam semmilyen problémát a meghajtóval kapcsolatban, így betudom ezt a kérdéses program hibájának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Óra topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest