- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
JaniS
senior tag
2000+ (AIUHB stepping) megy alapfeszen kb. 2.1GHz-en (12,5x166). Feljebb nem próbáltam, max. load-on 55 fok gyenge hűtővel. Érdekes, a Palomino 1600+ néveleges frekvencián volt ennyi max. loadnál. Szóval jó kis széria ez...
JaniS -
Mosqu!to
addikt
akkor hagyd így. amúgy én 1 dolgot tudok említeni:
volt nekem egy Acorp 250W tápom, azon volt 1gb tbird alap fesz-el, 2 vinyó, 1 cd író, 1 ház venti. nos ebben úgy pörgött a venti, és ízzadt, és fekete folt keletkezett a házam oldalán(de működött, és a mai napig fut valahol, akinek eladtam! :DD
utána jött a mostani, ami istencsászár, 1 vinyó, 1 flopy, 1 1,75V on menő proci, 1 cd rw, 4házhűtő venti (nemsokára veszek nexus poti-t, +1 ventit.) és ezzel a táppal hajtva a táp full kusba van, az alján van 1+ venti, ami praktikusan nem csak átvezeti a levegőt a tápon rendesen, hanem még a prociról el is szívja a meleget (mint másik 2 hátsó venti :D)
szal én ezt csak ajánlani tudom. ja, és szép fekete! :D -
McCoy
tag
te is ez mondod, de nálam az összes fesz aida-val és bios-ban is néztem, és tökéletes, semmi restart, tökéletesen müködik, és ha 1-el kevesebb vinyóm lenne, akkor még a feszemelést is simán megcsinálnám, de direkt azért vettem ilyen procit, hogy ne kelljen annyira emelni :C
-
McCoy
tag
na szóval, van nekem 1 ilyen procim, ez az amelyiknek 1.6V az alap vcore-ja, és azt szeretném tudni, hogy ezzel az alapfesszel meddig lehet emelni ezt a procit kb?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest