- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
Szia, estleg próbáld újtratelepíteni a kodit, illetve zip forrásból hozzáadni az inputstreamet.
A kodinak a beállítások, applikációknál, a kodi appnál az engedélyeknél az összes fájl hozzáférést kell megadni. -
gyűrű
Topikgazda
Én a kodit nem raknám át, már írtam. X-prole file manager apk. Látja az smb megosztásokat is, kétpaneles magyar.
Ha az ssh kényelmezebb akkor adb appcontrol.
-
gyűrű
Topikgazda
Szerintem nem a kevés hely az oka..
Kodi megy itthon az összes eszközömön, 2 stick, 3 CE box és shield pro, + androidos tv. MySQL-központi adatbázissal. Semelyikkel sincs gondom. ha a thumbnails mappát akarod tisztítani akkor a legegyszerűbb ha a xprole file kezelővel megkeresed és simán törlöd a tartalmát, a kodi úgyis mindig elkezdi újraépíteni. Maven esetén az elérési út:
-
gyűrű
Topikgazda
A kodi kilépés gombot kell használni mindig. Vagy a Background Apps and Process List appban bezárni a kodit.
-
blakey
titán
A Maven féle jobban optimalizált, sokkal jobban kihasználja a Fire TV tulajdonságait, mindenképp az az ajánlott. Normális Atmos, DTS hang, a videókkal is jobban bánik, stb.
Más: apk telepítés
Nem igazán értem, hogy miért nem olvastok vissza, keresgéltek itt a topikban, mert többféle módszer létezik. A helyhiány miatt én csak a szükséges app-okat telepítem, igyekszem minél kevesebbet használni, tehát az egyik módszerem az, hogy letöltöm a Downloader-t majd a segítéségével a Kodit. A Kodi fájlkezelőjét használva, a számítógépről (amivel letöltöttem a fájlokat) mindent áthúzok egy mappába és a Downloader segítéségével feltelepítem, sima Kodit törlőm, ez a módszer azért jó, mert ha pl. egy pendrive-al bővítjük a tárhelyet akkor a külső tárhelyre fog települni a legtöbb app, nem kell átmozgatni. A másik módszer az adblink, ezzel felteszem a Kodit, majd Downloader segítségével feltelepítem a szükséges appokat. Megnéztem még egy Androidos eszköztől és nekem most is apk-t tölt le, úh. valamit nagyon rosszul csináltok, ha zip-et tölt le. -
m0ski
aktív tag
Az ünnepek alatt kísérleteztem egy kicsit, és úgy tűnik megvan a hiba oka.
Ha KODI alá feltelepítem a Library Watchdog-ot, akkor onnantól kezdve szaggat a 1080p. Úgy, hogy a plugin látszólag nem csinál semmit (direkt bekapcsoltam a progress-t, hogy lássam ha dolgozik).
Viszont amint kikapcsolom, megszűnik a szaggatás.Nem tartom valószínűnek, hogy a szaggatást a wifi kapcsolat okozza, mert bekapcsoltam a System monitort, és nem mutatott érdemi forgalmat Watchdog mellett sem. Szóval nem hiszem, hogy a LAN adapter segítene.
Ha más megoldás nem lesz, marad a Docker-es Emby, a KODI-t megtartom RTL Most-hoz és TV2 Playhez
-
gyűrű
Topikgazda
A firetv-re valót tetted fel a MAVEN buildból ugye?
A pufferelésre megoldás lehet az advancedsettings.xml fájl létrehozása..
kb. ez legyen benne:
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>416972800</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>
Bár sima hd-n nem kéne pufferelnie..[Javítva]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest