Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Végül megkaptam az emailt, magyar volt a nyomtatvány, és csak azokat az adatokat írtam bele, amiket az UPS már eddig is tudott (név, cím, telefonszám, fuvarlevél szám), és mivel emailben küldtem vissza, így alá sem írtam rendesen (na jó, én aláírtam érintőkijelzőn stylussal, de szerintem ezt ők se hitték, hogy meg fogom tenni, nem hogy elvárták volna tőlem
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.
Azóta az amazonon is frissült a státusz deliveredre, és ott sincs utalás semmi járulékos költségre, illetve a bankszámlámat sem kurtították meg egy forinttal se. Akkor vagy nem szabtak ki rá vámot, vagy csak annyit, ami eleve bele volt kalkulálva a 35$-os szállítási költségbe (és nem véletlenül nem kérhettem az olcsóbb 4$-os postát). Vagy mákom volt.
Azért szép, hogy hétfő délután lekattintottam a rendelést, és szerdán ebéd után már itt is van a háznál az USA-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ott érdekes mód azt pipálták be nekem előre, hogy futárnak fizetek vámot készpénzben, de mikor átvettem a csomagot nem kértek egy vasat se.