Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
Skacok olyankor mi van, ha ugye rendeltem nemet amazonrol ugye hogy tutira idoben megkapjam kertem expressz szallitast, ups hozza elindult milanobol a cucc, most jott mail hogy nem csutortokon szallitjak ki hanem kesobb. Lehet ezt reklamalni? Ugyertem kifizet az ember majdnem 5000ftot expressz hazhozszallitasra es akkor itt szorakoznak?
Nem tudtak idoben felrakni a potkocsit... Milyen potkocsit bakker?😁 -
eisento
addikt
sziasztok. rendeltem egy ilyet [link] december 7.-en a penzt azota se vontak meg le, annyit ir a "csiknal" szallitas hamarosan varhato.
amikor rendeltem szallitasra azt irta december 16-19. megkapom en ezt addigra? karira lenne bratyo kisfianak, edigitalbol rendeltem egy masfajtat meg november kozepen azota beszerzes alatt all, azert rendeltem utana innen amazonrol.
kezdjek nezelodni egy harmadik oldalrol vagy ez akar meg is johet amikorra irtak?
csak furcsa hogy a penzt meg nem vontak le....
-
eisento
addikt
Sziasztok. Ma rendeltem amazon.de-rol egy tb recon60p headsetet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy magyarorszagra ki fogja kiszallitani? Dhl? Mpl? Remelem nem mpl mert igazi tetu lassuak es meg folytathatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem jo helyre ment max a szulok csuklanak 
mar le is vonta a zsetont, ha jol ertelmezem (lofaszt se tudok nemetul gugli forditot hasznalom