- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izee1233
csendes tag
válasz
sarasota123 #403 üzenetére
Bocs, lehet, hogy ezt beneztem.
Az elmult idoszakba 15+ csomagot rendeltem innen-onnan es kezd osszefolyni, hogy hol mit lehet.
De akkor meg marad siman a live chat es ott elmondjak mit kene tenni.
-
Izee1233
csendes tag
válasz
tupacamaru #385 üzenetére
Bocs kozbe elfeledkeztem errol a helyrol.
Ugye USA-bol rendeltem.
Rendelesnel Amazon latta, hogy Mo-ra rendelek es automatikusan felszamoltak nekem a VAM-ot es az AFA-t es a csomag ugy erkezett DHL-el, hogy be volt pipalva rajta, hogy a felado allja az esetleges AFA/VAM koltsegeket.(Ezt maga a DHL ugyfelszolgalatos csaj mondta.)
Ha esetleg tobbet kene fizetni, mint amit az Amazon kiszamolt neked az elejen akkor azt a koltseget benyeli.Tehat, ha kozvetlen Amazontol rendelsz (nem az Amazonrol egy 'kulsos' eladotol) akkor nincs mas dolgod a csomaggal, mint kifizetni amit az Amazon kiszamol neked es mikor kihozza a DHL-es futar oda adni neki a kitoltott papirkadat, hogy elismered, hogy ugyesen elvamoltak neked a csomagot. (Enelkul oda se adja neked a csomagot a futar.)
@halaszer:
Ha paypal-al fizettel akkor ott van lehetoseg visszakerni a penzed, hogy nem kaptad meg amiert fizettel.
Regebben volt mar szerencsem ilyenhez, de regen volt ugyhogy emlekezetbol: Feladsz valami ticketet amiben reszletesen elsirod mi bajod es, hogy refund-ot akarsz. Eladonak lehetosege van reagalni ra stb, de el lehet jutni odaig, hogy paypal visszautalja a penzed es leboxoljak ok az eladoval.
Szerintem elso korbe mindenkepp probald meg a Live Chat-es help-et Amazonon. Tuti van tapasztalatuk es keszsegesen segitenek mindenben, ahogy a tapasztaltam. -
Izee1233
csendes tag
Hali,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy USA-bol Amazontol rendeltem, szepen fel is szamoltak az AFA-t, meg minden.
Ma reggel ide ert Mo-ra a csomag, viszont a DHL-es trackingnel ez szerepel:15 Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható BUDAPEST - HUNGARY 07:23
14 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:22
Igazabol a kerdesem az, hogy mi a fenet jelent ez, mifele koltseket, es hogy nekem kene ezt rendezni?
Eddig azt, hittem, hogy az Amazon szepen levonja ezt tolem es lemeccseli a vamosokkal az egeszet.Reggel fel 8 ota ezzel a sorral 'varakozik' a csomag a tracking alapjan.
Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest