Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Megpróbáltam leadni a rendelést. Hozzáadtam egy internetes bankkártyát, beállítottam a limitet és szépen végigmentem a rendelés folyamatán. A probléma ott van, hogy az Amazon csak az 1 eurós kártyamegerősítős pénzt vonta le, magának a terméknek az árát nem. Ezt később fogja? Vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal? A leadott rendeléseimnél látszódik a termék, miszerint feladásra vár.
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm szépen! Szabad kérdeznem, hogy ezt (az oldalt + a terméket) mégis hogy találtad meg? Próbáltam én is rákeresni más amazon oldalakon, de kevésnek bizonyultam.

szerk: Körülbelül mennyi idő alatt várható a szállítás? A postás fogja kihozni, mint egy sima belföldi csomagot?

-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ezt a terméket szeretném megrendelni Amazonról, de a rendszer azt írja, hogy Magyarországra nem szállítanak. Még sosem rendeltem Amazonról, annál inkább Ebay-ről, de a fórumot olvasgatva azért mennie kellene a rendelésnek...
Valamit nem jól csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest