Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Megpróbáltam leadni a rendelést. Hozzáadtam egy internetes bankkártyát, beállítottam a limitet és szépen végigmentem a rendelés folyamatán. A probléma ott van, hogy az Amazon csak az 1 eurós kártyamegerősítős pénzt vonta le, magának a terméknek az árát nem. Ezt később fogja? Vagy vegyem fel a kapcsolatot a supporttal? A leadott rendeléseimnél látszódik a termék, miszerint feladásra vár.
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm szépen! Szabad kérdeznem, hogy ezt (az oldalt + a terméket) mégis hogy találtad meg? Próbáltam én is rákeresni más amazon oldalakon, de kevésnek bizonyultam.

szerk: Körülbelül mennyi idő alatt várható a szállítás? A postás fogja kihozni, mint egy sima belföldi csomagot?

-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ezt a terméket szeretném megrendelni Amazonról, de a rendszer azt írja, hogy Magyarországra nem szállítanak. Még sosem rendeltem Amazonról, annál inkább Ebay-ről, de a fórumot olvasgatva azért mennie kellene a rendelésnek...
Valamit nem jól csinálok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 7
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest