- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Jómagam is szoktam rendelni amazon.de-ről, de én nem szoktam használni a mailboxde-t. Igazság, hogy nem is hallottam mostanáig erről. Valaki felhomályosítana, hogy miért is jó? Nagyon hálás lennék. -
DonMedve
addikt
Van fejlemény. Mondtam én, hogy bevárták a másik csomagot. Ma meghozták mind a kettőt egyszerre. Igaz tegnap rájuk telefonáltam, vagy negyedszerre sikerült is elkapnom valakit. Mindegy a lényeg, hogy megjöttek.
-
DonMedve
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Enyém végigjött Lengyelország, Csehország, hol akadt fent? Hát persze, hogy nálunk.
Ezt írja trackbe: “További tranzitidőre van szükség, mivel a címzett egy elszigetelt területen található.”
Az okés, hogy vidéken lakom, községben, de nem kicsi község ráadásul főútvonal mentén ami két nagyvárost köt össze, amelyek közül az egyik megyeszékhely. Átmegy rajtunk a főút.
Másik csomagom Olaszországból jön Németországon keresztül. Track szerint már az is ott van ahol az első rendelésem. Lehet bevárták ne kelljen kétszer jönni.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Ha valamit rendelek amazonról, meg tudom előbb nézni kivel szállíttat akitől rendelek, mint amikor már kifizettem? Gondolom nem kell itt sem bemutatnom a UPS-t. Bár nekem ezidáig nem volt gondom velük, de most van egy csomagom náluk ami 20K érték, már lassan egy hete késik. Van mégegy ami 40K az is már náluk van itt Magyarországon, de annak csütörtök az érkezési ideje, kiváncsi leszek rá. Szóval azért érdekelne, mert olyantól nem rendelnék ezentúl aki velük szállíttat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo Legion Y540-15IRH
- GIGABYTE RTX 4080 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.01.14. -ig - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiváncsi leszek ideérnek e. Azért köszönöm.