- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
kicsiPistike #9313 üzenetére
Mondjuk ha elveszik a csomag, az pont nem az ő hibájuk már
Amit tudok ajánlani, hogy fizesd ki a drágább szállítást (különösen ha fontos a cucc), vagy eleve használj mailboxde.com fiókot (német postázási cím).Standard szállításnál konkrétan amazon ránéz arra, hogy mi jön ki neki legolcsóbban szállítási kültségre az adott pillanatban és elküldi azzal.Olcsó húsnak híg a leve.
Ha mailboxde-hez kéred, 29 euró felett ingyen kiviszik oda, általában dhl vagy dpdvel, és onnan (súlytól függően) kb 12-14 euró díj ellenében (ami tartalmazza a GLS árát is már) házhoz hozza neked a GLS futár.
Sok bosszúságot el lehet kerülni ezzel, és mivel csak a német áfát kell kifizetned (19%) gyakran olcsóbb is a vége és nincs az, hogy hánykóódik valami random postán a csomag. -
pethYeti
addikt
válasz
kicsiPistike #9313 üzenetére
Próbálj meg chaten rájuk írni, lehet feladják ugyan annyiért.
-
kicsiPistike
tag
válasz
kicsiPistike #9303 üzenetére
Megjött a refund, persze a cuccot újrarendelni már 30%-al drágábban tudtam. Köszi Amazon!
Sajnos máshol nem találtam azért voltam kénytelen innét, de ezután is hanyagolni fogom ahol csak lehet. -
stickermajom
addikt
válasz
kicsiPistike #9300 üzenetére
Kiváncsi vagyok ki fogja ezt hozni neked, most nekem is beesett egy ilyen hosszúszámos ami Lengyelországból indul.
Nekem mondjuk Spigen DE store az eladó, és csak "fulfilled by Amazon".
-
warcat
veterán
válasz
kicsiPistike #9298 üzenetére
Remélhetőleg dispatched and sold by amazon cuccot vettél, amint lejárt az utolsó nap amit kaptál a rendelésed mellett határidőként, akkor a rendelések aloldalon a track my package linkre kattintva megjelenik egy nagy sárga contact us link.Erre kattintva rőviden elregéled, hogy nem érkezett meg a termék és hamarosan elindítják vagy a visszatérítést vagy újra elküldik ha van raktáron.
Egyébként ne lepődj meg a késésen, a jóval jobban fizetett DHL/UPS/GLS csomagok is megcsúsznak 1-2 napot jelenleg a csomagdömpingben.
-
Beni2360
félisten
válasz
kicsiPistike #9296 üzenetére
Nézz rá a Parcels appban azok kezelik ezt a hosszú számos küldeményeket. Ha az utolsó 4 szám az irányító számod.
Nekem küldtek most 5db... BE végű csomagat ami postás lenne de osszefogjakegy egy csomagba és az ExpressOne futarcég hozza ki. Vagy gépen a webb Eone oldalon is keresheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest