- A Motorolának is a Bose hangol
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Fantasztikus.
Azért nyugtass meg minket, hogy a telefonszámod 61-re végződik
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
A "try a different way" link mit ajánl fel?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
tuareg85
üzenetére
Én is ilyen szemeket meresztettem, mikor a DHL-től lekértem a legközelebbi automatát.
Mondom: DHL automata a MOL kúton? Ott Alza van. És tényleg, Alzán keresztül lehet DHL Express csomagot feladni.
Nagyjából 3 nap alatt kiért Las Vegasba
-
-=RelakS=-
veterán
Ilyen nekem sem volt. A DHL-es címkét a csomagra pattintottam, a teljes nyomtatnivalóból egy példányt a csomagba tettem, és Alza boxban feladtam.
Ha nem vársz cserébe semmit, talán így a legegyszerűbb, ha vársz csere árut, akkor a postán van valami nyomtatvány, aminek a kitöltésével talán nem hozza rád a frászt a DHL, hogy az újonnan érkező cuccot vámolja. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Amazon.com-ról rendeltem.
A visszaküldés már megtörtént, meg is érkezett a címzetthez, Las Vegasba, az Amazon "Returns Department"-hez.
Gondolom, a gyártóval is már leboxolták, amit kellett, mert már érkezik a cseredarab, amit a DHL hoz.
Ezt a cserét akarja a DHL vámolni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Az Amazon.
Eleve egy DHL Expresses papírt adtak, amivel vissza kellett küldeni. Azzal nem is volt gond, szépen landolt Las Vegasban a csomag.Ugyanakkor a szövegükkel ellentétben nem az eredeti szállítási megoldással küldték a cserét (mintha olvastam volna ilyet), hanem DHL-el.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Rendeltem Amazontól cuccot.
Megjött, selejt volt, kértem cserét (return/refund)
A selejtet visszaküldtem, a cserét feladták DHL-el
A DHL most vámeljárás alá veti a cserébe küldött csomagot.A zavar az erőben ott van, hogy:
Értelemszerűen a cseréért nem fizettem, csak az eredetiért, ugyanakkor az Amazontól olyan számlát kapott a DHL, amin ingyenes szállítás mellett ott van az áru értéke.Tehát ha a hibás termékért történt fizetéskor keletkezett banki kivonatot adom le, akkor ott növeli az értéket a szállítás meg a vám/áfa/kiscica, amiket ilyenkor elszámolnak.
A csere áruért meg értelemszerűen nem fizettem, ugyanakkor értéke meg van.Így is zavaros?
-
-=RelakS=-
veterán
A csere terméket DHL-el küldik vissza, ami meg vámkezelni akarja. Ilyenkor úgy kellene kitölteni, mintha az eredeti rendelést vámkezelnék? Ugye, az új szállítmányért nem fizettem semmit, így annak a dokumentumaival 0Ft-ot tudok bizonyítani.
-
-=RelakS=-
veterán
Amazon mennyit szokott ülni egy termék kicserélésén? (hiányosan érkezett)
Múlt hét pénteken landolt náluk a hibás termék, és azóta sincs mozgás a csere termék rendelési adatainál. -
-=RelakS=-
veterán
Visszaküldenék csomagot a nagy vízen túlra.
Van gyönyörű DHL-es címke, Alzaboxot nagyon ajánlgatja. Eddig ok.De.
"Place the Return Authorization Slip inside your package."
Ez mi a répa? Kaptam Return Mailing Labelt, meg Commercial Invoice-t. Rákeresve mintha az item description lenne egy vonalkóddal, ami vonalkód nélkül ugyan, de az oldal alján szerepel.
Gondolom az megteszi, ha az egész hóbelevancot kinyomtatva beleteszem a dobozba
Természetesen teszek shipping labelt a tobozra is.A Commercial Invoice dologgal kell bármit kezdenem azon kívül, hogy aláírva beteszem a dobozba?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mesterséges intelligencia topik
- A Motorolának is a Bose hangol
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 5600G / 16GB DDR4 / Nvidia RTX 3050 8GB OC / 500GB SSD+HDD / 500W / RGB LED!!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Természetesen teszek shipping labelt a tobozra is.