Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Megnéztem ezt a mailboxde.com-ot, nem hallottam róla azelőtt. Érdekes, bár nekem erősen para az üzleti koncepció. Ha jól értem, arról van szó, hogy egy harmadik felet bevonok a tranzakcióba, és egy ismeretlen címre rendelek nagyértékű műszaki cuccokat, amiket vagy eljuttatnak nekem, vagy nem. Filléres kínai vackoknál ez még működik, de laptopot, kamerát, stb nem szívesen adnék át harmadik félnek, akikkel semmiféle szerződésem, biztosítékom nincs. Másik az, hogy külön fizetek express szállítási díjat, mert amúgy a legtöbb amazon-csomagot nem is futár hozná ki, hanem sima postai csomagként jönne. De egyébként köszi a tippet.
Az a baj, hogy nem lehet kiszámítani, mikor kerül sor az UPS-re és mikor adják normális futárszolgálatnak. A GLS határozottan rosszabb az expressone-nál, de sokkal jobb az ups-nél vagy a postánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest