Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Pff sajnos túl gyorsak Amazonnál, írtam nekik, hogy milyen opciók vannak ilyenkor mire számítsak? Erre kérdés nélkül küldtek egy új egeret. Ami tök jó lenne, de ahogy nézem, nekem kell megszervezzem a régi egér visszaküldését, amit max 8,6euróig fizetnek. Szóval küldenek egy hibás egeret (ami nem baj, előfordul), de emiatt egy csomó plusz munkát a nyakamba sóznak kérdés nélkül, ha meg több a visszaküldés díja, akkor így jártam...
A vicc az egészben, hogy közben nagykerrel sikerült kicseréltetnem reggel az egeret, ők meg intézik a gariztatást, így már nincs szükségem az új egérre aminél tájékoztattak (nejem emailjén), hogy milyen jó hírük van, gyorsabban ideér az egér, mert azonnal fel tudták adni nekem tegnap este ...
Mivel a cégemhez rendeltem, így még azt se tudom megtenni, hogy nem veszem át, mert ott átveszik helyettem, szóval boldog vagyok.
Egyrészről tipp topp ez az Amazon, hogy gyorsan reagálnak, de ha elolvasnák amit ír az ember, nem droid módjára dolgoznának nagyon boldog lennék, szóval most lesz még1 egerem, amit ki kell fizetnem, vagy visszaküldenem potom 1 órás sorbaállással a postán kis ráfizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest