Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360
üzenetére
Kicsi terhelés nem volt, ez is virtuál kártya külön számlával. Továbbra sem értem, hogy egy elírt adat miatt miért tiltanak fiókot. Elég nagy baromság ez, sehol nem láttam még ilyet.
Dobja vissza a fizetést/rendelést. Persze, ha jól látom, akkor később terhelik a számlát, szóval elég furán működik a rendszer (biztos van valami oka).
Nem én írtam, hogy köcsögök.
-
fatal`
titán
válasz
Beni2360
üzenetére
Kitöltöttem már, ahogy írtam, visszaírtak, hogy nem elég.
Mivel a bankban sehol nincs tranzakció erről a rendelésről, ezért kivonat sincs. Havi kivonatom van, azt meg nem fogom nekik feltölteni, mert egyrészt nincs rajta cím meg telefonszám (amiket kérnek), másrészt meg semmi köze az Amazonnak ahhoz, hogy én mire használom a kártyámat.
Valószínű elírhattam az adatokat, mert nem kért megerősítést se.
De hogy ezért felfüggesztik a komplett fiókot, ilyen baromságot sehol máshol nem láttam még. Ki se tudom törölni.
Persze mindez a saját biztonságomért, nyílván.
VISA internetkártya különben (CIB Bank, ha számít és rajta van a pénz is még a számlán).
-
fatal`
titán
Küldtem egy képet a kártyáról, kitakarva a kártyaszámnak az elejét, kiváncsi vagyok mit kérnek még.
Még soha nem volt ilyen, ha elírtam valamilyen adatot, akkor miért nem a rendelés közben figyelmeztet? Azért gondolom ezt, mert megerősítést sem kért a bank, pedig az összeg ahhoz képest elég magas.
-
fatal`
titán
Hali (bár másoknak is szól a kérdés),
Most rendeltem először amazonon, évek óta van fiókom és ugyanezt az üzenetet kaptam, de a pénzt azért levonták.
Mi a francot kell csatolni? Banktól kapott internet kártya, de számlázási címet akar, ami semmilyen bankkártyán nincs.
Se bankkivonatomon nincs ilyen. Mit akarnak? Járt valaki más így?
Köszi.
Német oldalról van szó.
Szerk.: Most nézem, hogy a pénzt se vonta le, pedig értesítés jött róla. Valaki tudja, hogy ilyenkor mi van? Nem értem mit ért billing alatt, lehet hogy elírtam a kártyaadatokat? Mivel felfüggesztették a fiókom, nem tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd a lejáratnál figyelek.