- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Történt velem egy érdekes eset. Rendeltem két filmet (Man of Steel, Batman vs Superman) a brit Amazonról, mindegyik elvileg az Amazontól származik, azonban nem egyszerre történt a szállításuk elindulása, de ez a legkisebb furcsa dolog, ha ez egyáltalán az. A Man of Steel valamiért nem volt trackingelhető, de egy nappal a BvS után megérkezett az is. Bónusz furcsa dolog, hogy egy rendkívül kedvtelen amazon futárnak bemutatkozó futár hozta ki, aki ahogy kinyitottam az ajtót már nyújtotta is a dobozt, majd fordult el és ment le a lépcsőn. A csomag megérkezése után pár órával viszont kaptam egy olyan email-t, hogy a refundolt termék - Man of Steel - visszaérkezett hozzájuk és hamarosan én is visszakapom a pénzemet..... Csakhogy én nem refundoltam. Majd megnéztem az Amazon oldalán, hogy most akkor mi a helyzet, akkor azt láttam, hogy "nem szállítható a termék, probléma lépett fel a szállítással kapcsolatban, visszakozniuk kell a szállítástól". A pontot az i-re pedig ma tették fel azzal, hogy visszautalták a Man of Steel árát.
Tehát hiába lépett fel valamilyen probléma a szállítással kapcsolatban, a film nálam van és a pénzt is visszautalták.....
Járt már így valaki? Amazonnak felfog tűnni, hogy ez történt? Rájuk kéne írnom mielőtt azt gondolják, hogy elakarom sunnyogni a hibájukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Crimson Desert
- PlayStation 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest