- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Történt velem egy érdekes eset. Rendeltem két filmet (Man of Steel, Batman vs Superman) a brit Amazonról, mindegyik elvileg az Amazontól származik, azonban nem egyszerre történt a szállításuk elindulása, de ez a legkisebb furcsa dolog, ha ez egyáltalán az. A Man of Steel valamiért nem volt trackingelhető, de egy nappal a BvS után megérkezett az is. Bónusz furcsa dolog, hogy egy rendkívül kedvtelen amazon futárnak bemutatkozó futár hozta ki, aki ahogy kinyitottam az ajtót már nyújtotta is a dobozt, majd fordult el és ment le a lépcsőn. A csomag megérkezése után pár órával viszont kaptam egy olyan email-t, hogy a refundolt termék - Man of Steel - visszaérkezett hozzájuk és hamarosan én is visszakapom a pénzemet..... Csakhogy én nem refundoltam. Majd megnéztem az Amazon oldalán, hogy most akkor mi a helyzet, akkor azt láttam, hogy "nem szállítható a termék, probléma lépett fel a szállítással kapcsolatban, visszakozniuk kell a szállítástól". A pontot az i-re pedig ma tették fel azzal, hogy visszautalták a Man of Steel árát.
Tehát hiába lépett fel valamilyen probléma a szállítással kapcsolatban, a film nálam van és a pénzt is visszautalták.....
Járt már így valaki? Amazonnak felfog tűnni, hogy ez történt? Rájuk kéne írnom mielőtt azt gondolják, hogy elakarom sunnyogni a hibájukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest