- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mave011
újonc
Korrigálok picit, mert így visszaolvasva nem voltam egyértelmű. Tehát a megállás a probléma - addig minden rendben (csak onnantól nem rögzíti ugye tovább az útvonalat (ill. egyszer volt olyan is, mintha rögzítene, meg is állítottam, de valószínűleg korábban elvesztette a jelet, és csak odáig rögzített, nem a teljes időtartamot). Megkérdezem mindenesetre a boltot, mit gondolnak erről.
DeFranco - ki van csukva, mert csukló fölött hordom futás közben pont ezért (és amúgy sem görbül úgy a kéz).
-
DeFranco
nagyúr
én azt vettem észre hogy ha folyamatosan nyomom a gombot (nem pro) edzés közben, akkor elindul a stop gomb körül a karika, és gondolom le is állítja ha x mp-ig nyomva tartjuk a gombot. lehet olyan szituáció amikor a begörbített csukló megnyomja és nyomva tartja ezt a gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest