Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyzmo
csendes tag
Sziasztok! A mai nap azzal a problémával szembesültem, miszerint rendelkezem egy Apple TV készülékkel, amin eddig problémamentesen futott a Prime Video alkalmazás. A tegnapi nap frissült az applikáció, és azóta nem lehetséges belépni az alkalmazásba. Csak az alkalmazás emblémája jelenik meg 1 másodpercre, majd rögtön kilép. Próbáltam törölni, majd újra telepíteni, valamint a készüléket gyári állapotba visszaállítani, majd a DNS tartománynevet átírni, de ezek után sem lehetett elindítani a programot. Otthon Telekom optikai hálózati internettel rendelkezünk. Próbáltam Telekom mobilnettel is, de nem volt változás. Ugyanazon hálózaton az Ipaden problémát nem tapasztaltam. A másik tévén is rendelkezünk egy Apple TV 4K első generációs készülékkel, ahol eddig nem volt feltelepítve az alkalmazás, ide is fel lett installálva az applikáció, és ugyanaz a hiba jött itt is elő. Nem tudom, hogy mi lehet a hiba oka.
Kérdezném, hogy más is találkozott-e hasonló hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker