- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jovás
senior tag
Sziasztok!
Elég láma vagyok, kellene egy kis segítség. Van 2 gépem, este az egyiken csináltam walletet, majd elindítottam a bányát, ma reggelre végzett az ellenőrzéssel és megy is, nincs vele semmi gond, viszont a másikon csak a bányát indítottam el, és úgy csináltam meg a config fájlt, hogy bemásoltam az első gépen lévő wallet címet, a WorkerName-hez meg egy másik nevet írtam, ez is végzett az ellenőrzéssel, de nem akar menni a bánya. Mit rontottam el?
Köszönöm segítségeteket.
-
Frozen
addikt
még mindig az 1.1.9 es miner a leggyorsabb ahogy én tapasztaltam,legalább is a 11 generácios intelen tuti
-
mihione
őstag
Nem tudom mit vagytok ugy oda,amikor en elkezdtem akkor 0.008$ volt az arfolyam(kesobb meg lejjebb is ment) es az akkori coin hozammal kb ugyanannyira jott ki a napi haszon mint most.Most kevesebb jon de az arfolyam kompenzal,viszont az eddigi turasoknak hala boven plusszos vagyok,ha igy folytatodik a jovoben siman lehet hogy 1 egeszet nem fogunk tudni turni naponta,de ha az arfolyam lekoveti es tegyuk fel ugyanugy 200ft korul lesz a haszon naponta 1000hashre akkor az 1$ koruli arfolyamot jelent,akkor mar nem is olyan rossz az a mostani 14 rtm/nap.
-
Danex
addikt
1000H/s-re,
Nov 17: 13RTM (-69%)
Nov 10: 42RTM (-21%)
Nov 3 : 53RTM (-16%)
Okt 27: 63RTM (-6%)
Okt 20: 67RTM (-26%)
Okt 13: 90RTM (-29%)
Okt 6: 126RTM (-19%)
Sept 30: 155RTM (-52%)
Sept 23: 317RTM (-25%)
Sept 16: 421RTM(Jó)Lassan az 1 RTM-es kiutalási limit 12óránkét lehet nem lesz meg
-
-
miki3d
junior tag
Igen, olvastam, hogy egy komolyabb géppel, több ezer is kijöhetett akkor...
Sajnos én nem vagyok képen ezekkel kapcsolatban, én is csak a hype miatt vágtam bele, de ha valóban, nem változik a diff, amit torma írt fentebb, akkor nem lesz értelme próbálkoznunk már...
Ha az ár felmegy, akkor viszont még többen jönnek rá és még nagyobb lesz a nehézség, gondolom...
Ahogy nézem az Rplant-on a "Miners" fül alatt, általában van mindig 2-3 emberke akinek 1-2 MH/s a hash-je, de láttam már 8 MH/s-t is (8000 KH/s), ami majdnem a legnagyobb (orosz) országgal ér fel... nah, ott már megérheti a dolog...Meglátjuk mi lesz... még a héten hagyom, aztán lehet lelövöm őket, aztán őrzöm az 1700 coint, amit kiszedtem, hátha felmegy az árfolyam 0.1 dollárra és akkor kerestem vele 170 dollárt... yeess!!!44!!
-
Frozen
addikt
válasz
torma1981 #1036 üzenetére
szerintem teljesen rendben van, az árfolyam is stabil kb 0,04 el lehet számolni ez alá még nem nagyon nézett be. Nyilván várható,hogy elöbb vagy utobb nem fog annyi jönni, akinek van meg vagy lestakeli vagy elrakja jól hátha egyszer megugrik. (hozzáteszem volt már 0,007 is az ár a kezdeti szakaszban szóval akinek volt coinja az jól beletalált egy 10x-esel.
-
viharhozo
addikt
Kösz!
Minden share ugyanolyan erteku egy adott poolon, vagy ebben is lehet kulonbseg?
Erdekessegkepp elosztottam az Accepted share-t az Average hashrate-tel. Az egyik gepnel az ertek 4,77, a masiknal 5,74. A legutobbi 24 oras periodust neztem, a gepek ugyanazon a poolon voltak, ehhez kepest meglepoen nagy az elteres.
-
-
kabos777
tag
válasz
HyP3b0y #1026 üzenetére
En nem azt mondtam, hogy ezzel a jövő évet is kikaparom hanen a hash érték valid lehet.
Amúgy gépek tesztelésre szoktam hasznalni cpu miner progikat es igy gyujtok infokat roluk annyi haszna van.
Amugy meg ki tudja 3 ev mulva milyen arfolyamig jut. Ha sehova akkor sem vesztek vele sokat. Mindegyik erme elkezdte valahogy. Most annyival rosszabb, hogy hirtelen es konnyebben gyorsabban kivereztethetnek egy egy ermet. Ez ilyen turelem jatek. Lehet az egesz banyasz lufinak holnaputan hello van. -
Danex
addikt
válasz
viharhozo #1023 üzenetére
Pooltol függ, ő dönti el mekkora nehézségű feladatokat küld ki. Ez lehet dinamikus is, ergo egy 6000h/s gépnek nehezebb feladatok jutnak hogy ne másodpercenként legyen egy share, ahogy a gyengebbnek egyszerűbbet hogy ne 10 percenként legyen share, ugyanis ha a 10 percen belül 3 blockot is talál a szerver akkor a gyengebb emberke kimaradhatna ezekből a jutalmakbol (bár erre is vannak különböző megoldások a pool oldalarol)
-
viharhozo
addikt
Az, h hany share-t kapok, a pooltol is fugg, vagy maga a banyaszprogram osztja ki oket, tehat barmelyik poolban vagyok, ugyanazt a share-t kapom egy adott munkara?
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
3470-el ha jól látom 120h/s körül hoz,az napi 1 dollár.
Ez korrekt lehet?
Fx 6300-assal valaki próbálta már? -
Narancs81
tag
válasz
kabos777 #1013 üzenetére
Pedig én már letérköveztem a fél udvart, hogy legyen hely nekik.
Valakiben felmerült az ötlet, hogy stake-elje? iNodez?
Szöget ütött a fejembe ez a lekötés dolog. Miből van itt pénz? Mi az értékteremtési folyamat amiből a node ki tud fizetni ilyen hozamot? Valahogy az a 40% körüli éves hozam túl szép hogy igaz legyen... -
x_pnK
tag
válasz
HyP3b0y #1003 üzenetére
Én személy szerint nem a 0.5%-ért, hanem mikor szeptember végén, október elején nem volt még flockpool, addig az összes, de tényleg kivétel nélkül az összes egy trágya volt.
Napi többszöri szerver összeomlások, stale shareek tömkelege, haldokló weboldal, stb. És akkor nem 200MH/s volt a net hashrate, hanem 10 MH/s környéke. -
-
miki3d
junior tag
Ezalatt a pár nap alatt, amióta csinálom (folyamatosan, fixen 4 géppel, az 5-ik, 6-ik gép 50%--on kb), azóta azt vettem észre, hogy esténként (este 10-11 körül) elkezd csökkenni a nehézség és mintha picit jobban pörögne a hash is és ez kitart éjjel 3-4-ig, amig fent szoktam lenni... lehet ennek is köze lehet hozzá(?)
Gondolom estére többen kikapcsolják a gépüket, akik nem nyomják komolyan... -
-
Frozen
addikt
azt figyelgeti valaki hogy kb minden esete megy az érme egy kemény 20% körüli kilengést?
430 volt tegnap is az alsó árazás este utána pedig felhuzot 530 ra,ma esete ugyan ez volt -
törölt tag
Nekem most is dobálja el, örülök hogy nektek jó.
Tudom legszebb öröm a káröröm, lehet röhögni rajtam továbbra is.Bocsánatot kérek hogy mertem jelezni hogy baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest