- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
llacee
őstag
Na akkor valaki vilátgosítson fel pls, hogy a Msi b550 tomahawk, az jónak számít vagy nem, mert ezek a leírások egy ős inteles számára elsőre nem értelmezhetők.
-
MPowerPH
félisten
Ez nem fogja birni folyamat banya mellett az 5900-5950X -et. Olyat neznek, ahol a VRM -eken van legalabb borda. 125W -al szamolj minimum, ha kicsit visszafogod.
Ellenben merlegelni kell, nem biztos, hogy az arat mar vissza hozza a CPU -nak. Nagyon durvan megemelkedett a diff, es tenyleg lassan 1/4 -et hozza az 1 honappal ez elotti hozamnak.
-
MeKTibor
junior tag
-
varmi2
nagyúr
Ti melyik verzioval bányásztok? Én még az 1.1.9, azóta van jobb?
-
varmi2
nagyúr
Egy Ryzen 5900x mennyit hoz naponta $-ban, ebben a pillanatban?
-
koko52
nagyúr
Üdv itt is!
Lehet kapni multi CPU AMD alaplapot? 4x 5900X-re gondoltam kezdésnek. -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kérném a tanácsotokat.
Érdemes egy natúr R5 3600-ot ( coolerem FSP Windale 6) valami bikábbra* cserélni, ha beszáll az eNber fia ennek a bányászásába?*5900/5950
Köszönöm!
-
x_pnK
tag
válasz
szabeska #476 üzenetére
Ha 1.2.x-es cpuminert használsz, akkor a config.json fájlon belül a "pass" paraméternél az x helyére írj be egy neked tetsző jelszót.
1.1.9-nél paramétert kell a batch fájlba írni, ezt nem tudom most pontosan, hogy hogy van.Ezt állítsd be legalább azokon a gépeken (ha többel túrsz) amik az össz. hashratednek minimum az 50%-át adják, ketyegjen egy órát a bánya így, és utána azzal a jelszóval működnie kéne.
-
szabeska
addikt
Flockpool-on már lehet állítani a minimum kiutalást, de jelszót kér. Milyen jelszóra gondol?
Én csak feltelepítettem a gépemre a Core Wallet-et, sehol semmi jelszóra nem volt szükség. Elrontottam valamit? Egyáltalán mi a menete a wallet backup-nak, ha pl wint húzok újra vagy 10 év múlva megvenném a lambót?
-
Frozen
addikt
[link]
na ki mer kockáztatni?
Tuti hogy egy komolyabb példánnyal azért szalad a szekér rendesen,meg a bevétel sem lehet olyan rossz a végén még tényleg jobban megéri ezt az ágazatot elövenni a régi kártyák helyett -
MeKTibor
junior tag
Hát pedig olyan jó volt h 2-vel kedődik az árfolyam
Apropo nekem megint ne utal ki a rplan. Valaki járt még így?
-
-Gabesz-
senior tag
szépen kilőtt, érdemes lehet még tartogatni?
-
Nem is olyan rég szabadultam meg 11k rtm-től, várható volt ez a száguldás.
-
MeKTibor
junior tag
Persze, az tuti eljön minta tél
Igazából abban reménykedem h a megnövekedett piaci kap. gyorsítja kicsit a cb-re és társaira való felmerülése.
-
warcat
veterán
És még mindig nincs vége, reggel hümmögtem, hogy már 171 dollárt 'ér' ami a walleten van, erre most már 219.
Alapvetően benne vagyok egy jó kis HODLban, de csak lesz korrekció valamikor... -
EQMontoya
veterán
válasz
ImpersonatoR #453 üzenetére
Valoszinuleg ez igy van, de lehet, hogy ez a bevezetes eloszele.
-
Latom coinbase en az arfolyamot de kereskedni nem lehet vele. Akkor gondolom kiutalni se.
-
EQMontoya
veterán
Van mar kozel 20k rtm-em, de ameddig ez a tendencia, addig hold.
-
Narancs81
tag
[link] kezdődik:)
Amúgy a legmagasabb kötés az elmúlt 24h-ban 0.0834en volt... khm... :) -
warcat
veterán
Érdekes dolog ez, nagyobb váltóra kikerülés előtt szokott így megugrani az árfolyam pont.
Szerintem mostanában vagyok rajta egy hónap körül és az 5950X ~171 dollárt (mínusz áram) termelt, ez kicsit túlzás szerintem -
x_pnK
tag
Stakelni most is tudod. https://inodez.com/
Nagy váltó meg szerintem nem mostanában lesz, mindenesetre szép ez az árfolyam, mehet még feljebb a diff. -
SzlobiG
félisten
Az igen, szépen kilőttünk laza duplát éri a coinjaim mint eddig.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
GIORGIONE76 #417 üzenetére
Módosítom: ez Cup and Rocket
-
mihione
őstag
válasz
MeKTibor #436 üzenetére
Elegge veszett amit megy :D
Banom hogy meg nem az elejen szalltan be amikor jelentosen tobb rtmet kapalt mindenGpu banya kiegesziteskepp azert lassan majdnem egy 10-est osszeszedett egy honap alatt ami nem is rossz,pedig csak egy r5 2600 megy ocval,ebbol kb 1500 max 2000 ft a villany
-
llacee
őstag
nekem két gép megy rá, ami volt itthon az asztali i7 (70%-on), meg egy mobil ryzen 4700u.
a kettő együtt 85-90-et hoz/nap.
számolgattam, hogy az i7est cserélem egy 3900-re meg egy b550lapra az asztaliban, de még várok, mert ez az árfolyam még nem az amire megérné. -
MPowerPH
félisten
Technikai kenyszerszunet utan, ujra beinditottam a vasat. Eleg gyaszos a hozam, persze az arfolyam nem rossz, de messze van meg a jotol.
-
Frozen
addikt
-
2018
senior tag
Én már leállítottam a fő gépről. 3 lapos viszi de 4-6 óránként utal ki 10 db körül.
Várjuk a 2 dolláros árfolyamot.
-
Kami11
őstag
válasz
GIORGIONE76 #423 üzenetére
Igen vissza, méghozzá jócskán, az 5900X hoz kb. 180-190-et, a 3600X meg olyan 80-at, vagy még annyit sem.
-
Kami11
őstag
válasz
GIORGIONE76 #421 üzenetére
Oda én is várom, pláne hogy most megugrott. Kár volt eladni azt a párt ezer db.-ot.
-
MeKTibor
junior tag
válasz
GIORGIONE76 #419 üzenetére
Túl is vagyunk rajta
. Nekem annyira kevés van h nem vettem ki. Ha egyszer felkerül nagy váltóra majd kiveszem. Addig meg +x watt fogyi ktg GPU mellett nem oszt.
-
MeKTibor
junior tag
válasz
GIORGIONE76 #396 üzenetére
Meg is lesz ma ha így megy tovább...
-
MeKTibor
junior tag
Ez a szép crypto hype még a rapit is rántja fel. Kíváncsi vagyok, h marad-e bármi belőle a buli után.
-
llacee
őstag
Van polarity exchange [link] az tud direktben RTM->USDT-t váltani
-
Kami11
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest