- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,ASTC memória tömörítés is elég hatékony"
Ez alatt mit kell erteni, hogy mindent bezar? Szep eufemizmus lenne a hatekonyra
En rengeteg Chrome lapot hagyok nyitva iPhoneon (12 Pro 6GB RAM, Safari soha nem allt kezre), azokat rendre ujratoltogeti, de az appokat szerencsere nem. Na mar most egy AAA jateknal ezeket is ujra fogja.
Ezt a GPU architektura sajatossagot a RAM hatekonysaggal nem teljesen ertem, ellenben szivesen vennem ha kifejtened
Ugye itt next gen jatekokat akarnak iPhonera portolni, mikozben annyi memoria (RAM+VRAM) van, mint egy PS4-ben, viszont a PS4 nem futtat meg sok mas alkalmazast a hatterben (pl egyszerre tobb chat alkalmazas). Egyszeruen nem tudom elkepzelni hogy akar PS4 szintu dolgokat lassunk, mert a CPU/GPU meg oke is lehetne, de a 8GB szerintem nagyon bottleneckes. Es hogy jobb hatasfokkal mukodneke a dolgok mint PS4-en... Oke ha sok a textura tomorites meg hasonlok akkor a VRAM hasznalatbol at lehet menteni a dolgokat CPU-ra (azert az A17 CPU resze erosebb mint a jaguar magok), de mennyit.
Igazabol nem is ertem miert ilyen szukmarkuan mertek, nem egy nagy tetel az arban +4GB. Jo persze igy is csoda hogy valahogy megoldottak hogy ne legyen aremeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest