Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Voice24 #38038 üzenetére

    Az utóbbi napokban többször írtuk hogy mi történik. A csomagod elkerült az ottani postai kicserélőközpontba, kifelé vámolás, konténerbe rakás és előjegyezve repülőgépre. Ez nem Shipped státus már.
    Igen ám de mondjuk Magyarországnak, és itt felsorolom a Világ COVID-19-el sújtott részeit sürgősen el kel juttatni több millió maszkot, védőruhát, lélegeztető gépet, tesztet meg akármit. Postai szállítmányok félre, a szállító kapacitás emerre van ráállva.
    Mivel a szállítást újra kell tervezni, (a vámoláson túl, benne a konténerbe) újból beírják hogy külföldre szállítás megkezdve, repülőgépre előjegyezve.
    Igen ám, de Spanyolországnak sürgősen szüksége van milliónyi maszkra és a többieknek is. Ekkor a kínai posta áttervezi a szállítási útvonalat, mert repülőhöz nem jut, akkor szárazföldi vonatos szállítás, de ehhez viszont át kell pakolni vasúti konténerekbe és újra kell könyvelni mindent az új módra, de mivel máshonnan küldik ezért ott indul újból a vámolás, a kiléptetés stb.
    Szóval mit tudnak tenni, kérdezésed nélkül megnövelik a szállítási védelmi időt, központilag az AliExpressen, mert szóltak nekik hogy csak így tudják elküldeni a csomagokat.

    De kapunk azért küldeményeket, mert a szemfüles magyarok megbízták a Wizz air-t hogy üléseket dobják ki, mert ember nem utazhat, de a több millió maszk, védőruha, lélegeztető gép, teszt az igen és így szabadulhat fel légiszállítási kapacitás.
    A másik dolog, hogy a kínai posta is kénytelen volt emelni, de ezek még régi árasak, most a vasúti szállítás olcsóbb, kevesebb lesz a veszteségük.

Új hozzászólás Aktív témák