Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
Annak ellenére, hogy átszaladtam az összefoglalót, bocsáss meg a tudtlanságomért, de a 20,41-ből hogyan is lesz 23,15€?
Ha ezt figyelmen kívül hagyom, és visszaküldik az eladónak, akkor bukok mindent, vagy esetlegesen van refund?
A vámkezelési megbízás olyan adatokat kérdez, amiket nem tudok
pl:Tömeg, hivatkozási szám, MEN szám, feladó pontos adatai, áruk PONTOS magyar megnevezése, áru egyedi értéke, stb...
Illetve azt sem, hogy pontosan mikor és kinek fizetek.
Köszönöm a segítséget!
-
sif85
tag
Sziasztok!
Sokszor rendeltem már Aliexpressről, most viszont azt hiszem a vámon fennakadt egy termék.
A cuccot a muunkahelyre rendeltem, a saját nevemre.
Ha jól tudom 22 Euró a limit, most pedig ezt rendeltem:https://www.aliexpress.com/item/720P-HD-IP-Wifi-Camera-Onvif-2-1-Protocol-Network-Surveillance-Camera-With-Night-Version-Indoor/32717377111.html?spm=2114.13010608.0.0.Z0itrP
Nekem éppen 20,41 euróba keült, free shippinggel.
Korábban már rendeltem 30 euró fölött is, nem volt semmi gond.Az imént kaptam egy sms-t, a következő szöveggel:
"Tisztelt Ugyfelunk! Az On reszere RS788759614NL azonositoval kuldemény erkezett. Tovabbi informaciok www.posta.hu/vam Udvozlettel Mayagr Posta Zrt"
Életemben nem töltöttem ki vámnyilatkozatot, fogalmam sincs mit írjak bele.
Egy ~6e Ft-os cuccnál nem szívesen fizetnék 2500at a postának és még áfát is.
Kérdésem az volna, hogy mi a teendőm ilyenkor és, hogy egyáltalán jogos-e ez a vámos dolog?
Köszönöm szépen előre is!
sif85
-
adamkk
csendes tag
válasz
Benoe77
üzenetére
Ott a pont.

HongKongbol erkezik, Nemetorszagon at, de MO-ig vegig DHLel. En sem ertem de erdekes hogy ennyi ideje rajta ulnek.Edit: Ahogy ezt leirtam egyebkent erkeztettek. Csak jo latni hogy ezert ropkodnek napokat-heteket azok a repulok mert ott fekszenek a csomagok.
-
adamkk
csendes tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Amugy nem siet a Magyar Posta.
26-an este DHL jelentette hogy ecommerce csomagom az orszagba ert, ok innentol vegeztek. Na ehhez azota senki nem nyult. -
takacs tamas
csendes tag
válasz
subzerohun
üzenetére
Már lehet fizetni paypallal is az aliexpressen? De jó!

(cinikus akart lenni)
Ennek semmi köze az Alihoz, elküldték egy csomó címre (mint fentebb írták) hátha betalál. -
válasz
internetezoo
üzenetére
Igen, jó eséllyel.
-
válasz
internetezoo
üzenetére
Egy: nem igazán tudunk kínaiul.

Kettő: Ha LP.....és sok szám vagy van benne a végén YW ennek a bejegyzésnek nincs jelentősége, nem nemzetközi postai nyomkövetős a küldeményed. -
internetezoo
senior tag
China Post: 计划航班号LH8415-1340
Másnak is a Lufthansa 8415 járatára rakták a csomagot és azóta van frissítés? (2 napja repült Frankfurtba legutóbb)
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Rendeltem egy tokot még januárban, mely 1 nap után szétszakadt normál használat mellett. Írtam az eladónak, ő azt írta küld újat. Kellene erről a rendeléseknél vagy valahol valamilyen hivatalos információt találnom vagy csak várni hogy egyszer ideér a postás?
-
válasz
subzerohun
üzenetére
Ez egy egyszerű átverős spam levél, ez látszik a feladó e-mail címéből is. Semmi köze az AliExpress-hez vagy a Paypal-hoz, szerintem.
-
Sinisi
senior tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
A nagy számok törvénye... sajnos mindig van (jó esetben csak) egy-kettő akit ilyesmivel megvezetnek.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
subzerohun
üzenetére
Valószínűleg teljesen független attó hogy van-e Ali vagy PayPal reged. Szétküldtek egy csomó ilyen spamet, pár embernél majd csak betalál. Bár remélem nem.
-
Sinisi
senior tag
válasz
subzerohun
üzenetére
Szerencsére nekem még nem
(alin nem lehet PP-t használni). -
subzerohun
csendes tag
Megosztom veletek mi történt az előbb ha már Ali.
Kaptam egy emailt paypaltól (Paypal Inc«verification.livemail@live.com») bemásolom és alul írom a dolgot tovább, nagy kamu átverésről van szó.
Payment successfully made
Payment for Order no. 78126734820123 has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.Order Description: Guatemalan Headband - Rasta Stripe Hand Made Hand Band Yoga New 1579
We confirm that you have sent to Allie Rasta(Reyyes_alliejamms@gmail.com) a payment of $ 46.0 USD via PayPal
This Isn't you ?
Resolve It Now
To Confirmation Your AccountsOr copy and paste the link below in to your web browser:
Shipping service : Standard Int'l Shipping
Estimated delivery : Mar. 01 - Mar. 12
Payments Metode : PayPalSincerely,
AliExpress.comNa már most hol is kezdjem? Alira úgy látszik egyszer beregisztráltam, de nem bonyolódtam bele, semmi adatom nem volt megadva főleg nem fizetési. Jött ez az email mi lenne az első reagálás? This Isn't you ? Resolve It Now
To Confirmation Your Accounts-ra rákattintani, ami tovább visz a paypalra!!! hogy belépj. Na itt jön a tényleges átbaszás, ha beírnám és így átirányítva belépnék paypalra tuti lopnák adataim. Szóval köszönöm nem.Beléptem új lapom, semmi ilyen fizetésről nincs szó paypalon.
Gondoltam belépek alira hogy mi a fene van ott. Semmi rendelésem nem volt, szóval még az ali accountomhoz sincs hozzányúlva, hogy találhattak meg ilyen hülyeséggel nem értem.
Töröltem is magam gyorsan(úgyse használom)
Ez a fél óra alival foglalkozás elég is volt belőle egy életre

Valakinek volt már hasonló élményben része?
-
válasz
csonkaandras
üzenetére
A szig-en ne retusálj, nem fogják elfogadni, egyedül a csak a kártyák esetén a 3 jegyű csc/cvc kód nem menjen.
-
csonkaandras
csendes tag
-
Sinisi
senior tag
Na és ha valaki hátvakaró vásárlására adná a fejét az alitól akkor, ez a típus nekem bevált. Ellenben a bambusz végű, műanyag nyéllel nagyon gyenge minőség! Azt itthon, minden részében bambuszt sokkal jobb minőségűt árulnak.
-
nyisziati
veterán
válasz
csonkaandras
üzenetére
Szerk.: most látom, hogy a Topikgazda válaszolt, úgyhogy akkor az a hivatalos intézési mód.
Szerintem sehogy, ezért kérdeztem.
Valószínűleg ezért nem ment át a biztonsági ellenőrzésen, mert az Alinak a "Mastercard" számot adtad meg, ők meg látták az utalásból, hogy fizikailag egy Maestrohoz tartozik a pénz.Szerintem egyszerűsíts a dolgon: vedd meg a terméket és a fizetésnél add meg a Maestro számodat a CVC kóddal együtt. Én is így csinálom, mint írtam, már 2,5 éve, problémamentesen.Nem kell félni attól, hogy lenyúlják a pénzed, megbízhatóak. -
válasz
csonkaandras
üzenetére
A kivonat készítésnél azt a virtuális kártya számot kell megadni és akkor azt generálja le a kártyás témánál.
Elmenti az magától ha fizetsz. -
Sinisi
senior tag
Utalták a dispute-omra a lóvét!

-
válasz
csonkaandras
üzenetére
Annak a képe kell aminek az utolsó számjegyét megadták.
Ha nem kaptál plasztik kivitelben virtuális kártyát, akkor a kártya számla képe és az hogy az a megjegyzés hozzáírva hogy ez virtuális kártya szám, az elegendő.
A Maestro kártyának van egy kis hitelesítési problémája nem mindig lehet vele fizetni. Ha ilyenbe futsz bele akkor kérhetnek hitelesítést máshol is vagy egyáltalán nem tudod kifizetni a dolgot.
Az Aliexpresen fizetni a kártya adatok megadásával lehet Maestroval, de az Alipay-re nem lehet Maestro kártyát hozzárendelni. -
nyisziati
veterán
válasz
csonkaandras
üzenetére
A webkártyád egy virtuális kártya, ugye?
-
csonkaandras
csendes tag
-
válasz
csonkaandras
üzenetére
Automatikusan visszakapod a pénzt. Ha kártya képet töltesz fel nekik csak a neved és a kártyaszám a lényeg, ha ezen az oldalon lenne a CVC/CSC kód, azt azért hagyd le vagy retusáld ki. A bankszámla kivonat a kártyaszámla utolsó havi kivonata legyen, de ott is a név, cím és kártyaszám egyben láthatósága kell, ez általában az első oldalon van. Netbankban tudsz ilyen kivonatot letölteni.
Alipay-nél is kell okmány képet feltölteni. -
nyisziati
veterán
válasz
csonkaandras
üzenetére
Így még nem jártam, úgyhogy nem tudok biztosat mondani.
Szerintem ha ők szakították meg a rendelési folyamatot, akkor valószínűleg visszautalják a pénzt, mindenesetre én megkeresném az ügyfélszolgálatukat.
Egy lezárt ügyem volt eddig, amikor az eladó nem adta fel a terméket és lejárt a számláló. Az ügyet lezárták és 4-5 napon belül visszautalták a pénzt automatikusan.
Alipay-es reg megoldhatja a problémát, de csak Visa vagy Mastercard adható hozzá.
Én mondjuk mezítlábas Maestroval vásárolok, de ezt valahogy a rendszer adta hozzá az Alipay menümhöz, hivatalosan nem választható. Mindenesetre 2,5 éve problémamentesen működik.
-
csonkaandras
csendes tag
válasz
nyisziati
üzenetére
Köszi a választ!
A pénzt levonták azonnal, tegnap rendeltem és el is indult a 24 órás számláló. Automatikusan visszakerül majd a számlámra vagy kérnem kell a visszautalást? Ha kérnem kell, azt hol tudom megtenni, lezártnak látja a rendszer a folyamatot.
Ha az appeal-ra kattintok egyből az azonosítási dolog jön be, ahol fel kellene töltenem a elvileg a személyimet, bankkártyámat (utolsó 4 számjegyet írták oda, ami a webkártya száma, hogy azt fotózzam le, de még mindig nem tudom, ezt hogyan lehetne), meg a szerződést a bankkal.Alipay-es regisztráció megoldhatja a problémát?
-
nyisziati
veterán
válasz
csonkaandras
üzenetére
Talán a webkártyát nem tudták a nevedhez kapcsolni, ezért utasították el.
Ellenőrizd a számládat pár napig, hogy levonták-e az összeget. Ha nem, akkor oké, ha igen, akkor kérd vissza (bár az üzenetben az szerepel, hogy törölték a tranzakciót, tehát pénzt se vontak le).Valamint ott van, hogy kérik a dokumentumaidat, amivel igazolhatod, hogy te vagy a tulajdonos, ezeket fotózd le és küldd el nekik.
-
csonkaandras
csendes tag
Sziasztok! Bocsi, ha már volt erről már téma, de már régóta böngésztem a topikot de nem találtam rá. Új vagyok az aliexpressen. Két rendelésemből az egyik simán ment, már úton van, a másiknál viszont ezt kaptam az oldalon:
Your payment was not processed due to security reasons. As a result your order has been cancelled. AliExpress did not accept any payment for this order. However, please note that some banks may hold onto payments for up to 3-15 business days. To avoid order cancellations in the future, please submit a claim to validate this payment information.
E-mailben pedig ezt:
Thank you for shopping on AliExpress !
We are sorry to inform you that we have to cancel your order for security reasons. To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification.
When we receive your documents, we will verify them within 3 business days. If the documents are valid, you can reorder on Aliexpress.Otp-s webkártyáról rendeltem, bár most van valami hiba az OTP-nél a webkártyával állítólag. A második rendelés összegét visszakapom a számlámra? Vagy mit jelent pontosan ez amit küldtek? Nem tudok többet rendelni, amíg fel nem töltöm a személyi igazolványomról meg a bankkártyáról képet? És lehet hülye kérdés, de ha webkártyával vásárolok, hogyan tudok feltölteni róla képet? (+ nem nagyon szeretném kiadni ezeket az adatokat)
Válaszokat előre is köszi

-
draco31
veterán
Hello!
Innen még csak 2x rendeltem talán. Ez valóban csak 19 dodó lenne?
-
Sinisi
senior tag
Ok! Akkor ez annyiban kötött a konkrét webshophoz, amennyiben ott PP.-on keresztül lehet rendezni a fizetést, mert ez egy PP.-os szolgáltatás?! Miért éri ez meg nekik? Bár ha jól tudom pl. az ebay 10% (sztem ez nem kevés) von le az eladótól (sikeres eladás esetén) és gondolom ebből jattol a PP.-nek stb.-stb...
Hát ha ez így van akkor az Ali is bevezethetné ezt a PP. nem?! Miért nem teszi? (bár a limitált visszaküldési térítési (db szám) keret lehet, hogy itt kevés lenne)
-
szmyky
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Visszaküldöd a terméket, te kifizeted a postát, majd az erről szóló bizonylatokat(fotó a csomagról, blokk a postaköltségről, a rendelés bizonylatai) benyújtod a paypal által megadott email címre.
Ott elbírálják és ha minden rendben, akkor a bankszámládra utalják a visszaposta költségét.
Ahogy feljebb írták a max értéket és egy évben 12-szer élhetsz e lehetőséggel.Tavaly kétszer kellett használnom, egy angliai és egy kínai visszapostám volt, aminek a költsége -16ezer Ft lett volna, ha nincs ez a lehetőség.
-
Sinisi
senior tag
Gondolom van erre statisztika, ami alapján be van építve a posta költsége a fogyasztói árakba (azokban az esetekben ahol a cég "állja" a visszaküldési összeget).
Az alin meg jó nagy lutri, hogy ha hibás a termék akkor fizetheti-e az ember a postát. Ezért abban egyet "kell" értenem, hogy olyan helyről célszerű drágább eszközöket venni ahol "minden" rendben van ilyen téren (is).
Na majd egyszer belevetem magam az ebay-es vásárlás rejtelmeibe is, főleg, hogy látom, hogy ki a TG. ott is
. Nem fenyegetésként
, de majd ott is adogatom a jobbnál, jobb kérdéseimet 
-
Használati utasítás szerint ha nincs net akkor menne a rögzítés sd kártyára.
Egy default-ra történő visszaállítás után kipróbálni az sd-s tárolást egy fat32-es full formázott ( nem gyors form) kártyára.
Ez nem befolyásol valamit, két helyen tárolja a két féle videót?
Save record files to: Set the saving path for the manually recorded video files.
Save downloaded files to: Set the saving path for the downloaded video files in playback mode.Mondjuk 32 Gb-ra nem igazán sok idő vehető fel.
-
szmyky
aktív tag
Ne akarom magam ismételni, de ilyen drága dolgokat csak olyan helyen vegyél, ahol tudsz paypalel fizetni!
Egyrészt fél év védelem, másrészt kifizetik a visszaposta árát, ha mondjuk vissza szeretnéd küldeni!
Az, hogy az Alin 4-5dolcsival olcsóbb volt, mint egy webshopban szerintem nem ért ennyit...Az ebay-en is van 81$-ért ez a kamera, ott tudtad volna paypalel fizetni!

-
Ismerem a srácot, a környéken rengeteg helyre ő telepített kamerákat.
Ha hálózatra van kötve a kamera, akkor tökéletesen rögzít.
A kamera 4 különböző sd kártyával lett próbálva, egyikkel se működött. Annyira nem, hogy mikor a kamerával formáztuk a kártyát, akkor valójában teleírta ismeretlen fájlokkal a kártyát!
Írtam már az eladónak, azt mondta, hogy másik szoftvert nem tud adni, küldjem vissza a kamerát (saját költségen) és ha nekik se működne, akkor visszakapom az árát.
De mi van, ha (visszaküldés után) azt mondják, hogy náluk jó a kamera!?
Ilyenkor kamerám se lesz, és a szállítást is én fizettem!
-
Nem igazán. Írhatsz az eladónak a problémáról és közösen kerestek megoldást.
Az hogy egy üzletbe elvitted nem jelent semmit, néhány helyen a hozzáértést én szoktam hiányolni, az sd kártyára nincs valami előírás, pl, csak fat32-re formázva, vagy a kamera által megformázva használható, típus előírás. Pl: Micro SD Card record, up to 64G. (only support FAT32 file system),
Lépésről lépésre beüzemelni a használati utasítás alapján. Átnézni a beállításokat stb. Pont a felvétel ne működne? Ha megy online a jel, akkor előfordulhat hogy nem rögzít kártyára. -
gorje
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Nem azért rendelek 2db-ot mert biztosan gyengébb lesz az egyik. Hanem azért, hogy ne könyveljek el 1 "jó" fülest, ami valójában rossz (benne van a pakliban hogy 2 darab nem tökéleteset kapok
). Ha esetleg az egyik "hibás" és működik, de nem szól úgy mint a hibátlan és van rajta mikrofon akkor használom headsetnek vagy barátnak rokonnak oda adom használja valamire. Pl unokahugom örült neki múltkor, a 300Ft-os kínai boltoshoz képest. Olyan is volt múltkor, hogy tablethoz adtam ajándékba, feltüntetve hogy nem szól jól. A vásárló örült neki.
Esetleg akkor van "bukó" ha nem kapok kártérítést. -
Sziasztok.
Rendeltem egy IP camerát (25K volt), kipróbáltam, működött, ezért visszaigazoltam.
A kamera tud sd kártyára is rögzíteni, én direkt emiatt vettem.
Kipróbáláskor az sd kártyás dolgot nem néztem meg, és hát természetesen NEM működik.
Elvittem egy helyi üzletben, próbálták ők is beállítani, de nem sikerült, azt mondták, hogy valszeg hibás a kamera.
Dispute-ot már nem tudok nyitni, ilyenkor mit tudok csinálni!?
Van valami központi oldal, ahova ilyenkor is fordulhatok? -
Sinisi
senior tag
-
gorje
senior tag
-
Sinisi
senior tag
Ez így Ok.-nak tűnik. Már csak az a kérdés merült fel bennem, hogy ilyen esetben az értékelésnél, hogy mennyi az annyi amennyi csillagot érdemes adni. Mert ez így 50-50% a jóra és a rosszra is, de gondolom csak egyszeri értékelést és nem a kettő termékre külön-külön lehet leadni.
-
gorje
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Szerintem az üzentbeni megállapodás csak 1 "pecsét". Azt fogja utalni az ali/seller ami a kért/megegyezés alapján módosított (vagy eredeti) proposalban szerepel. Én alapból azt kértem, hogy full refund (1) termékre és nincs visszaküldés. Miután módosítottam az okot személyesre, az eladó elfogadta.
-
Sinisi
senior tag
válasz
A texasi
üzenetére
Ezek szerint ha az eladó és a vevő között létrejön egy üzenet formájában megkötött egyesség akkor ha a korábban linkelt példa alapján meg is változik az oka a dispute-nak akkor is küldi az ali a megállapodás szerinti összeget? Ilyenkor a dispute order total (a kép alapján az összeget) nem kell megváltoztatni (illetve nem is szabad)? csak az okot amiért nyitottuk a vitát különben az ali nem utal?
Szerk.: (#17726) V/ : igen, nem voltam egyértelmű de erre a pénzes részére gondoltam.
-
válasz
Sinisi
üzenetére
A szabály mely szerint a megérkezés leigazolása után még lehet dispute-t nyitni régóta így van, az hogy pénzt csak azután az idő letelte után kapja meg az lenne az új információ.
Bennünket csak annyiban érint, hogy a pénz biztos visszakapható addig, nem az eladóra kell várni. -
gorje
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
A kep amit kuldott az 1 pelda csak. Az elado nem adott meg lehetoseget, csak kerte a modositast amit az elso hozzaszolasomban linkeltem.
V/: a javaslatokat nem fogadtam el(ali, seller), a leirast modositottam personal-i no longer need. (Personalban nem sok lehetoseg volt..) A reason leirasomban beleirtam, hogy azt akarom amit az elado ajanlott uzenetben es varom..
Kivancsi leszek mi kovetkezik -
gorje
senior tag
Az aliexpress már közbelépett... Annyit írt, hogy vegyem fel videóra a hangját kb...
AliExpress' Proposal
Proposal: No return & No refund
Seller accepted proposalHogyan tudom az okot megváltoztatni? (A javaslatokat ne fogadjam el? Az eladó is ezt küldte.)
Ha írok egy üzenetet, hogy belegyezek abba amit az eladó írt és majd változtatom az okot és a javaslatokat nem fogadom el, úgy "jó" lehet?szerk: Még ilyet küldött az eladó: kép
-
Sinisi
senior tag
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam 2db Rock Zircon fülest, az egyik "hibás". Írtam az eladónak, de nem válaszolt és sürgetett a dispute idő is, nyitottam 1 vitát.
Az eladó ezt küldte:
kép
Majd vitára az eladó válasza: Nem lát problémát a fülesen és az Ali is ezt írta...Mit javasoltok? Csináljam azt ami képen látható (Ha igen, akkor hogyan kell)?
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Írtam neki, hogy mi legyen, de jobban belegondolva nincs más megoldás, mint a full refund, mert ha azt is mondaná, hogy küld még egyet, azt én honnan fogom tudni, hogy tényleg elküldte? Vagy addig megint meghosszabbíttatom a protection-t?
Meddig lehet azt egyáltalán hosszabbítani? Van erre valami korlát? -
törölt tag
válasz
szmyky
üzenetére
Ez az eladó választás nehéz dolog, legutóbbi vitám egy olyan bolttal volt, ahol már évek óta vásárolgatok és elköltöttem náluk egy halom lét, de mégis a legutóbbi rendelésemnél kamu / érvénytelen ePacket számot tudtak küldeni..Ennek ellenére nekem mindig van folyamatban rendelésem, ennek tudatában vásárolgatok, nincs is ezzel baj, ez egy ilyen hely, csak amikor leírom a véleményemet, ne ugorjanak már a vérfanok rá a nyakamra eret átharapni.
Ha ez nincs én rendben megvagyok a hellyel. 
-
szmyky
aktív tag
válasz
üzenetére
Erre mondhatnám azt, hogy ez megint csak szubjektív, mert nekem pl. több mint 400 a rendelésem és kb.10-15 vitám volt és ebből kb. 8 a posta miatt(eltűnés).
Meg mondhatnám azt is, hogy rossz terméket vagy eladót választassz ... vagy én vagyok túl szerencsés!
De félre a tréfát, én értem azt is, hogy egy ember nagyrészt a saját tapasztalatait állítja hadrendbe, ha vitára kerül sor, ez egyértelmű. -
törölt tag
válasz
szmyky
üzenetére
Egyetértek veled, a probléma fellépésekor írnak az emberek, ennek ellenére nem kellene relativizálni a meglévőket. Amúgy azt azért halkan megjegyzem, hogy a pályafutásomban, olyan hely még nem volt, mint az ali, ahol 10- ből 4 dispute lesz.( és ez boritékolható ) Ellenben mondjuk Amazonról vett dolgoknál 10 év alatt egyetlenegy vita sem volt. És még sorolhatnám a pozitív példákat.....
-
szmyky
aktív tag
válasz
üzenetére
Szeretnék erre reagálni:
"...de az egész topik szinte csak ( gondolom olvasod Te is
) a hamis TN ekről, az eltűnt, meg nem érkezett csomagokról, a tré csomagolásról és az ócska használhatatlan árukról, vitákról, pénz visszakövetelésekről szól. "Szerintem természetes, hogy ilyenről szól a topik, hiszen az emberek nagy része csak akkor veszi a fáradtságot az írásra, ha valamilyen problémaja adódott, ebben gondolom egyetértünk.
Ezért ezen lemérni egy webshop megbízhatóságát eléggé szubjektív dolog, egyáltalán nem ad valós képet!
Ha mindenki leírná ide, amikor valamilye megérkezett, akkor hidd el nem lenne energiád kikeresni a negatív kommentek, olyan ütemben jönnének a hozzászólások a topikba!A másik dolog a "kamu tracking" téma!
Egyébként nem kamuk, mert ha a csomagot megnézed(ha megjött), amit kamunak gondoltál, akkor ott a "kamutracking" rajta, láss csodát ott az a szám, amit az az aljas eladó adott neked, hogy átverjen téged!
Az, hogy itt Magyarországon nem követhető egy tracking, ami csak a kínai történéseket mutatja az nem azt jelenti, hogy kamu, meg, hogy nem adta fel!
Mindenkinek van lehetősége a fizetős postákat választani!!!
Gyerekek, válasszátok azt ... és lesz tracking! Annyi tracking lesz, hogy a mátrixban nincs annyi szám!
Senki ne gondolja már azt, hogy 3-6$-os dolgokat majd 3$-os CN Post-tal fog küldeni az eladó!
Ha pedig fizettél a trackingért és nem úgy küldi, akkor dispute és már utalják is vissza a postáért fizetett plusz költséget.
-
Sinisi
senior tag
válasz
CarrGomm
üzenetére
Nincs sok választás 6 nap alatt, főleg ha nem hajlasz arra, hogy írj neki.
Én dispute-ot nyitnék full refund-ra, max írnék az eladónak is, hogy kettő frontról is értesüljön róla. Mert ha ennyi idő alatt nem lépett, úgy, hogy Ő kezdeményezte a kapcsolatfelvételt akkor nem hiszem, hogy azt a verziót választanám, hogy újra Ő küldje el nekem. Szóval full refund-oznék és ha ezután megérkezik (esetleg a csomag) akkor felvenném vele a kapcsolatot, hogy hova utaljam a lóvét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hol adták át?

(alin nem lehet PP-t használni).
és az tuning usereknek határ a csillagos ég
sorry)