Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Sziasztok!

    Két problémás(nak látszó) ügyem van.

    Az egyik:
    Május elsején adtam le egy aprócska rendelést. A mai napig még nem érkezett meg. Még 12 nap protection-öm van. Írtam az eladónak két napja, hogy mi lehet a gond, mert a nyomkövetés szerint már 10-én a repülőtéren volt a csomagom, de nem válaszolnak? (Ha valaki ebből lát valamit, akkor a nyomkövetési szám: MS02854696XSG)

    A másik (ugyanaz, csak pepitában):
    Ezt május 10-én rendeltem, van tehát még időm, de azért próbaképp ráírtam az eladóra, hogy minden rendben van-e, de nem válaszolt. Ha minden rendben zajlik, akkor előfordul, hogy le se tojják a kérdezőt? (a csomagszám itt MS03640829XSG)

    Főleg az első esetben érdekelne, hogy hány nappal a védelem lejárta előtt kell/érdemes vitát kezdeményezni? Vagy hagyhatom az utolsó napra is (hátha addig megjön a cucc)?

    Ja, és még egy kérdés. Amikor értékelem az adásvételt, akkor általában az Order status-nál megjelenik, hogy "Finished". Azonban van olyan, ahol "Fund processing" jelenik meg és nem is tudok vele mit kezdeni. Az első vásárlásaim április elején voltak, de még azok között is van egy, ami ebben a státuszban van, holott igazoltam és teljesen pozitívan értékeltem az adásvételt... Rendben van ez így?

    Köszönöm.

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák