- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
lp640sv
tag
Igazabol azért ide írtam, mert múltkor is hamar kaptam segítséget 😄 amúgy alienware is benne lehet a pakliba,még nem dőlt el😊 szóval akkor igaz,hogy nem sok mindenre használható egy ilyen vga-val a 120hz!? 🤔 oké menübe stb biztos szebb a mozgás! De ennyi.
-
lp640sv
tag
Hello 😊 videókban és cikkekben is arról olvasok hogy milyen jó a minnél nagyobb hz! Már elég kíváncsi is vagyok milyen lehet 😄 na de! Van e értelme,akár monitort,vagy az én esetemben,olyan laptopot venni ami 120hzes,úgy hogy a gpu,játék közben (high beállításon) a közelébe sincs fps terén !? 🤔🤔 oké hogy a 1060al 75 vagy lehet tobb fps-t is kihozhatsz jatekokbol,ezért jobb ha 60hznél nagyobb képfrissítésü képernyőd van,de hogy/hol hasznalod ki a 120at?
-
lp640sv
tag
Akkor az aksi miatti aggódás megoldva 😁 megkerdezhetem milyen asust vettel 1070el? 😊 én is inkább arra a kártyára pályáztam,de az már picit sok (árban ).Na most akkor utánna is nézek ennek a 15% leárazásnak 😃😃 Amúgy valakinek volt már tapasztalata gyárilag helyreállított gépel? Érdemes kockáztatni? Egyáltalan nagy a kockázat? Mert az asus megtalálatam jóval olcsóbban,és igen elgondolkodtató 😏🤔
-
lp640sv
tag
válasz
bandras54 #494 üzenetére
Igen az kéne,de sok minden más is 😊 asztal,szék billentyűzet, monitor 😜 egér már van 😄 én most csak 17"ba gondolkodtam mert Londonba dolgozok egy ideje és ide nem tervezek tv-t,monitort venni,szóval kell a nagy képernyő 😊 úgy tűnik az asus lesz a kiválasztott,sajna az Ali drágább és igy is sokkallom ezt a pénzt! Amúgy ez lesz az első laptopom,asztali gépem volt mindig. Amúgy mennyire birjak a laptop aksik a folyamatos töltést? Mivel hogy ez fogja valtani majd az asztali gépet elég sűrűn töltés alatt lesz 😃
-
lp640sv
tag
Hat a g-synces monitor még nem most lesz,ha lesz 😃 ugyhogy jo lenne ha lenne 😊 még nem tudom milyen,de már kíváncsi vagyok a különbségre 😊 mi a baj az asus-al? Amúgy úgy tűnik én is asus mellett döntők! Egy Asus g752vm. Szintén 1060,régebbi proci (6700) de állítólag jó hűtése van és szerintem nagyon jól néz ki 😊 remélhetőleg az egyetlen nagy probléma az eldugott hangszórója,ami elég rossz hangminőségre kèpes 😞
-
lp640sv
tag
Sziasztok! Már egy ideje nézegetek laptopokat vásárlás céljából. Egy Asus és 2 Alienware között gondolkozok! Az egyik Alit mondjuk csak egy ideig szerettem volna,mert amint összegyűlt a pénz már nem volt kapható abban az árban ! Ez egy Alienware 17 r4 (OHKJX)volt.> 7700hq,16gb ram,1060,2560x1440 tn 120hz. Amit pedig most nézek az nagyon hasonló csak fullhd ips kijelzos (8G8H4). Amire kivancsi lennék hogy ez hány hz-es lehet,és mit tudtok róla!? Tapasztalat esetleg valami infó! Kerestem én teszteket de pont ezt a modelt nem talalom. Ebayen az eladó oldalan is mindenféle régebbi vélemény van 🤔 Köszi 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest