Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
dell.co.uk tol vettem ezért is pislogok ...
Tetejébe magyarországi nevemre címemre csak a szállítási cím volt angol minden más rendesen magyar mint a kártya mind a nevem mind a számlázási adatok
De ugye magyar címet nem lehet megadni csak angolt
Ez ilyen trash én már csak nevetek 
Pár napot még várok, de ha sokáig húzzák akkor kénytelen leszek felemelt hanggal beszélni egy ügyfélszolgálatossal nem mintha ő tehetne róla.

-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Én pedig úgy hogy bizonyos készülékeknél egyes szolgáltatasok nem.elerhetőek minden orszagban pl nbd és társai. Csak csonkitott garancia.
Amúgy kérdés nekem előző tulajnal kérdez company nevet oda mit lehet irni mert kötelező megadni... Miközben én vagyok az előző tulaj aki nem cég...
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Elbukott

Most garanciális szerviz után kutatás van mert hiába Angliába vásárolt egyes helyeken kötik az ebet a karóhoz, hogy honosítsam a honosítást meg csak tranfer ownershippel lehet ... Zseniális mikor saját magamtól saját magamra kell ruháznom a laptopot.. Mindezt úgy hogy kérdezgetik ez előző tulaj adatait aki én vagoyk és én jól tudom SEMMIT nem adtam meg majd kérnek 12 nap feldolgozási időt. Nevetséges mit néznek meg mikor én semmilyen adatot soha nem adtam meg akkor most mihez hasonlítják
Pasztaként meg Thermal Grizzly Kryonaut ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mobilinternet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Windows 11
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Formula-1
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tetejébe magyarországi nevemre címemre csak a szállítási cím volt angol minden más rendesen magyar mint a kártya mind a nevem mind a számlázási adatok