- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #295 üzenetére
dell.co.uk tol vettem ezért is pislogok ...
Tetejébe magyarországi nevemre címemre csak a szállítási cím volt angol minden más rendesen magyar mint a kártya mind a nevem mind a számlázási adatok
De ugye magyar címet nem lehet megadni csak angolt
Ez ilyen trash én már csak nevetek
Pár napot még várok, de ha sokáig húzzák akkor kénytelen leszek felemelt hanggal beszélni egy ügyfélszolgálatossal nem mintha ő tehetne róla.
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #293 üzenetére
Én pedig úgy hogy bizonyos készülékeknél egyes szolgáltatasok nem.elerhetőek minden orszagban pl nbd és társai. Csak csonkitott garancia.
Amúgy kérdés nekem előző tulajnal kérdez company nevet oda mit lehet irni mert kötelező megadni... Miközben én vagyok az előző tulaj aki nem cég...
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #273 üzenetére
Elbukott
Most garanciális szerviz után kutatás van mert hiába Angliába vásárolt egyes helyeken kötik az ebet a karóhoz, hogy honosítsam a honosítást meg csak tranfer ownershippel lehet ... Zseniális mikor saját magamtól saját magamra kell ruháznom a laptopot.. Mindezt úgy hogy kérdezgetik ez előző tulaj adatait aki én vagoyk és én jól tudom SEMMIT nem adtam meg majd kérnek 12 nap feldolgozási időt. Nevetséges mit néznek meg mikor én semmilyen adatot soha nem adtam meg akkor most mihez hasonlítjákPasztaként meg Thermal Grizzly Kryonaut ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest