- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #295 üzenetére
dell.co.uk tol vettem ezért is pislogok ...
Tetejébe magyarországi nevemre címemre csak a szállítási cím volt angol minden más rendesen magyar mint a kártya mind a nevem mind a számlázási adatok
De ugye magyar címet nem lehet megadni csak angolt
Ez ilyen trash én már csak nevetek
Pár napot még várok, de ha sokáig húzzák akkor kénytelen leszek felemelt hanggal beszélni egy ügyfélszolgálatossal nem mintha ő tehetne róla.
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #293 üzenetére
Én pedig úgy hogy bizonyos készülékeknél egyes szolgáltatasok nem.elerhetőek minden orszagban pl nbd és társai. Csak csonkitott garancia.
Amúgy kérdés nekem előző tulajnal kérdez company nevet oda mit lehet irni mert kötelező megadni... Miközben én vagyok az előző tulaj aki nem cég...
-
Pocok256
veterán
válasz
VANESSZA1 #273 üzenetére
Elbukott
Most garanciális szerviz után kutatás van mert hiába Angliába vásárolt egyes helyeken kötik az ebet a karóhoz, hogy honosítsam a honosítást meg csak tranfer ownershippel lehet ... Zseniális mikor saját magamtól saját magamra kell ruháznom a laptopot.. Mindezt úgy hogy kérdezgetik ez előző tulaj adatait aki én vagoyk és én jól tudom SEMMIT nem adtam meg majd kérnek 12 nap feldolgozási időt. Nevetséges mit néznek meg mikor én semmilyen adatot soha nem adtam meg akkor most mihez hasonlítjákPasztaként meg Thermal Grizzly Kryonaut ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged