Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
De klassz azért nem?
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is 
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is