- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ezt a tabot akartam én is megvenni ugyanígy áruhitelbe, sokat gondolkoztam de látva a sok hibajelenséget, végül mégsem ez lett. Ahogy követtem a fórumot, úgy néz ki jól döntöttem. Sokat szívtam a (szintén kínai) MyAudióval, így ugyan a fogamat szívva, de egy Tab S 10.5 mellett döntöttem, igaz nem 10 hanem 24 hónapig kell fizetni havi 4500-öt, és nem független. Csak titeket sajnállak akik kínlódtok vele
-
zseko
veterán
Ugyanarra mint eddig használtam (vagy inkább használnám, ha jó lenne...), net, videó, sorozatok, olvasás, néha játék. Ám itt az Alcornál is, és a Wayteqnál is nagyon hasonlóakat látok mint az én MyAudiómnál, ami nem tetszik
Telefonnál is alsó kategóriással csak a szívás volt, S2 majd S4 óta szinte semmi problémám vele.
De választhatnék akár Gigaset QV830-at is havi 790Ft-ért...Vagy akár a Tab4 8"-at, telekomos és van pár lehetősége amit átad nekem.
Ha nem jött volna ez a lehetőség munkatársamtól biztosan ezt az Alcor-t választanám, ám így... átgondolandó. -
zseko
veterán
Jelenleg egy összegben nem akarok kifizetni ennyit. Az edigitalnál kapható tízhavi részletben gondolkozom. Na meg vidéki vagyok
, nem úgy van hogy csak úgy beugrok pesten vagy bárhol boltba megnyomkodni, nem is engedik.
De találtam közeli boltban ilyet, bepróbálkozom náluk.
MyAudiónál is úgy volt, hogy cserélték ők zokszó nélkül, csak hát a szar az szar maradt...(de én baxtam el, a pénzem kellett volna visszakérni, csak bíztam bennük, hogy fw frissítés megoldja)
-
zseko
veterán
Tabletet szeretnék váltani, mert a régi nem az igazi (MyAudio 1016DC). Hosszas nézelődés után találtam egy tabletet, de annak a fórumában meg pont belinkelték ezt, és ez jobbnak tűnik
, igaz 10e-el drágább.
Az olvasott hibák ellenben kicsit elbizonytalanítottak, a 1016-nál is voltak hibák amik aztán meg sem szűntek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest