- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandeevw
tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mióta frissítettem a T-s OT995-ömet (gyári T-s ICS-re), azóta elég keményen rosszalkodik a GPS, már próbáltam több progival is (iGO, Sygic), legalább 2x csináltam gyári beállítások visszaállítását is, de nem változott a helyzet, így gondoltam, ma megpróbálom innen letölteni a gyári T-s ICS backupot és felrakom a telóra, azt a romot használnám, ami az összefoglalóban található a backupok címszó alatt (https://docs.google.com/file/d/0B0TnzJBPbQ3MVnktWVBBVlc2VFk/edit).
Ha jól értem, ebben benne van a CWM is, illetve a rom is, a kérdésem az volna, hogy mit wipeoljak, illetve ha megvagyok, hogy tudom esetleg visszatenni a gyári recovery-t, hogy lehessen garizni, ha szükség van rá.
Illetve ha esetleg vki tud ajánlani stabil ICS-t a gyári T-s helyett, azt is szívesen veszem.
Előre is köszönöm. -
bandeevw
tag
Na, valami nem stimmel nekem...ha fastboot-al újraindítom a telefont CWM-be (5.5.0.4), bejön a CWM, működik is, nyomtam
wipe data/factory reset
wipe cache
wipe dalvik cache
de nem mount-olja az sd kártyát, tehát nem tudom a gyári backupot vissza tenni.
Kipróbáltam két kártyával, frissen formázva, fat-el is, fat32-vel is azt írja
can't mound /sdcard.
Aztán már be sem bootolt a telefon, kibelezett robot, piros felkiáltójellel....Ha fel flashelem rá a recovery-t, akkor kiírja a fastboot, hogy done, de nem tudom recoveryban indítani a telefont vagy rossz billentyűkombinációt próbálok
Hogy kell recovery-ben indítani?
Végül nyomva tartottam a két hangerő gombot, bekapcsoltam, akkor valamit elkezdett csinálni, majd újraindult, és visszaállt a telefon factory resetre.
Hogy tudnám mountolni az sd kártyát?
-
-
bandeevw
tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy az 5.5.0.4-es CWM miért nem tudja mountolni az sd kártyát? 2 gigás, fat32-es, frissen formázva, t-mobile ICS backup-ot szeretném újrarakni, mert állandó gondjaim vannak az OTA frissítés óta a GPS-el.
A cwm-et nem flashelem, csak bootolom. És még annyit, hogy ha a CWM-ben kiválasztom az USB mass storage módot, akkor azonnal látja a számítógép a kártyát.
-
bandeevw
tag
válasz #84490496 #13729 üzenetére
Köszi a választ.
Egyenlőre csak azt szeretném tudni, hogy várható e valami fejlődés a gyári romhoz képest, nyilván hogy be fog e válni avagy sem, az már másik kérdés.
Tehát, gyorsabb, szebb, jobb a gyári romnál pl. a H1N1 5.8a?Illetve még 1 kérdés. Az normális, hogy ha nincs felflashelve a cwm recovery, hangerő fel+bekapcs-al indítom a telefont, erre előjön az android robot egy piros felkiáltójellel és onnan semerre, még újraindítás sem segít? Tehát teljesen KO lesz a teló, onnantól csak a gyári restore (hangerő fel+bekapcs hosszan) segít...
[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
válasz #84490496 #13732 üzenetére
Igen, köszi, ezt olvastam, de sztem a hangerő fel gomb nyomvatartása melletti bekapcsolásra elég csúnya, hogy így reagál a telefon...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy képzeld el, ha pl. véletlen így kapcsolod be a telefont és nem ismered a hosszan nyomva tartós trükköt...szóval sztem elég nagy BUG...
ROM-ra mit mondasz?[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ.
Fakirr1: jó, persze, értelemszerű, hogy csak akkor jön be a CWM recovery, ha előtte felflashelted, de attól sztem még nem normális, hogy ha ezt egyszer megnyomod CWM nélkül, onnantól mondhatni bootloop van...
Hogyhogy H1N1 v1.0? Az ember azt hinné, hogy a frissebb 5.8a biztosan jobb minden szempontból...
-
bandeevw
tag
válasz #84490496 #13740 üzenetére
...azért copyzom be,mert nem csak Te olvasod a fórumot és lehet,hogy másnak is segít...
Ebben mondjuk van valami bár nagy általánosságban senki nem fog több ezer HSZ-t visszaolvasni, hanem inkább kérdez.
A telót elsősorban telónak, naptárnak, GPS-nek használom, néha videónézés, illetve itthoni böngészés, nagyritkán "komolyabb" játék, mobilnetem most sajnos nincs, mert a céges kártyát használom már benne, röviden ennyi.
A GB vs ICS játékok sebességkülönbséget én is észrevettem, miután frissítettem, volt 1-2 olyan játék, ami pont annyira lassult, vagy reagált lassan a teló döntögetésére, hogy használhatatlanná vált, ez mondjuk zavaró kissé az ICS-nél...
Mindenesetre köszönöm az infót. -
bandeevw
tag
válasz #84490496 #13764 üzenetére
Ez a GPS hiba nálam is jelen van, mióta frissítettem OTA-n ICS-re.
Több változat van:
-vagy eldobja a jelet (egyszercsak bemondja az iGO, hogy a gps vétel megszűnt, kb. fél perc múlva villog a GPS ikon, aztán vagy talál újra jelet, vagy nem)
-vagy úgy eldobja magát a GPS-t, hogy még a GPS ikon is eltűnik, mintha nem kérné a navi szoftver a GPS-t, ilyenkor van, hogy csak akksi ki-be segít, egyszerű kikapcs-bekapcs nem
-vagy lefagy a navigációs szoftver (2-3 félét már próbáltam)
-mióta utoljára nyomtam gyári beállítások visszaállítását, azóta navi közben ha hívnak, megfagy a kijelző, nemtudom fogadni a hívást meg ilyesmi...Tegnap ennek okán próbáltam újrarakni a gyári romot, sikerült is, ezúton is köszi a segítséget, majd meglátjuk...
De asszem GB alatt még nem volt gond a GPS-el. -
bandeevw
tag
válasz #84490496 #13769 üzenetére
"...ha nem kell folyamatosan frissiteni a poziciót,akkor kikapcsolja a rendszer..."
Mész az autóval, oszt egyszercsak kápút...egyébként meg miazhogy nem kell frissíteni a pozíciót? Egy navigációs programnál ez elég furán hangzik, nem?
Az imént mentünk kicsit az autóval, egyszer rövid időre megállt a navigáció, de aztán folytatta, hááát...mindig így kezdődött, úgyhogy ebből lehet hogy szervíz lesz...(garos még bőven)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest